Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем:

По грешка стиснав delete на еден важен фолдер од УСБ, бидејќи беше малку поголем избришан е, но го нема во Recycle Bin постои барем некаква надеж да го најдам фолдерот? :nesvest:

Симни го и инсталирај го Advanced File Recovery.

http://advanced-file-recovery.com/

Ај пробај и пиши што си направил:smir:

Старава графичка беше нешто расипана и не можев да играм игри понови од 2006 год некаде,вазно кантер можев и гта са.И ај реков ке ја пробам сега и само шо ја пуштив нешто кулерот не работаше и немав слика,ај кладов конвентор на графичката за екранот шо е и дојде слика ама пак нешто ми замириса и го исклучив компјутерот одма.Гледам смрдит графичката,па сега гјубрето ја барат ама не ја давам нека сејт ке извам нешто од неа.:vozbud: :toe:

Малку помош во врска со Microsoft Office 2007, при инсталирање стигнува до пола и ми излегува Cannot find WW/EnterWW.cab. while installing Office Enterprise 2007

Чаре :nesum:

29q1myc.png

Можно е да има оштетени фалјови во случај тој што ти го дава инсталирај на друг компјутер види дали ќе се среди или со нова копија. Понекогаш едноставни се решенијата.

Можно е да има оштетени фалјови во случај тој што ти го дава инсталирај на друг компјутер види дали ќе се среди или со нова копија. Понекогаш едноставни се решенијата.

Ова е втор Office 2007 кај што го прави истиот проблем.

Ова е втор Office 2007 кај што го прави истиот проблем.

А да пробаш да го изрежеш па директно од ЦД да инсталираш.....само после режењето обавезно направи верификација (проверка за исправност) на цд-то.

Кога симнувам некои зипувани фајлови, како беше процедурата за да ги средам тие фајлови, да го одзипувам ? Ако може нека објасни некој со слики. Поздрав

Кога симнувам некои зипувани фајлови, како беше процедурата за да ги средам тие фајлови, да го одзипувам ? Ако може нека објасни некој со слики. Поздрав

Десен клик на фајлот и одбираш Extract Here :)

Ако нешто не ти е јасно ОБЈАСНИ ПОДЕТАЛНО И ПОУБАВО каков проблем имаш.

Десен клик на фајлот и одбираш Extract Here :)

Ако нешто не ти е јасно ОБЈАСНИ ПОДЕТАЛНО И ПОУБАВО каков проблем имаш.

Пробував да го симнам овој програм за речник и превод на повеќе јазици „dictionary and translation tool“ го симнав и ми го даде така како зипуван фаил стиснав на Extract ама џабе пак ме зезаше нешто, незнам што е проблемот. Ако знаеш ти кажи ми некој друг таков сличен програм за превод на повеќе јазици.
Само да не биде тој што е за firefox Mozila затоа што јас користам опера. Фала однапред, поздрав.

Не е за тука прашањево, ама не знаев кај да прашам. Како може да го проширам ова на FL Studio?

fl1.bmp

Мислам на она црвеното што е селектирано.

Кога одзипувам поголеми winrar се појавува некој проблем. Пишува "The volume is corrupt ". Може ли некој да ми помогне како да го средам тоа ?

Не е за тука прашањево, ама не знаев кај да прашам. Како може да го проширам ова на FL Studio?

fl1.bmp

Мислам на она црвеното што е селектирано.

Ако мислиш да го прошириш, како прозорец, немо0жеш така,

Само кога додаваш, или работиш со повеке, звуци, нели се редат надолу..

Aj pomognete mi mene.Na stariot hdd imam instalirano kubuntu a na noviot si e windows 7,deneska zedov kabel crvenion so e za hardiskot da go povrzit so maticnata deka samo eden imav i gi povrzav hardiskovite,ama nemat da odberam windows 7 ili kubuntu.CARE!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom