-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Неможеш да ми дадеш зеленко :smir:ФАЛА МН КОРУН.
Имаш зеленко од мене.:wink:
Неможеш да ми дадеш зеленко :smir:ФАЛА МН КОРУН.
Имаш зеленко од мене.:wink:
Е како не можам,ти пратив.Неможеш да ми дадеш зеленко :smir:
Ми даде, ама не е зелено, туку сивкасто, немаш доволно репутација за да ми дадеш зелено, сваќаш?Е како не можам,ти пратив.
Ок како и да е вазно имаш големо фала од мене.Ми даде, ама не е зелено, туку сивкасто, немаш доволно репутација за да ми дадеш зелено, сваќаш?
Батали тоа, битно ти го решив проблемот.
Убаво што си го исклучил.Некој да ми каже што е ова: rundll32.exe winrzy32.rom,QKXEfMYd дали е вирус или не, беше активно на stratup ама го исклучив ми изгледаше сомнително
Ако ти е верзија 3.5.6, избриши ја, оди на www.filehippo.com и симни ја верзијата 3.5.5Добро,може некој да ми каже што е проблемот со Мозила.Кога одам во опциите и наместам Remember history вака:
И одам ОК,после тоа отидам пак во опции и наместено нешто друго,ова:
Значи не сака никако да ми запомни историја,како може да го решам тоа?Пробав со преинсталирање,ама не сака.
Има, има. На многу луѓе од кога направиле апдејт во 3.5.6 Firefox им прави многу проблеми.Нема врска со враќањево... Не треба да има. Кај мене е се во ред со 3.5.6.
Пробај да ја исчистиш историјата, колачињата и кешот. Можно е и некој фалшен додаток да прави проблеми.
Или пак, да не имам многу малку празен простор на Ц дискот?
И, што не си ставиш Фајфокс на македонски?
Ете можам, сѐ што можи ми е на наш јазик (FF, Win, Office итн). А ти изгледа англиски си. Е акоИ како можеш бре со Firefox (и/или Windows) на Македонски???
(само не ми спомнувај нешто од типот: наш јазик, треба да си го сакаме, Македонски, патриот.... )
Office 2007 си има проверка на македонски. А кога ќе видам некоја програма на македонски и тоа како е преведена, ми се с*ре на моменти.... има некои (90%) изрази кои на англиски си ги разбираш супер, и си развиваш јазик... а на македонски оди снајди се... или кога ќе откопаат некој израз наш....Ете можам, сѐ што можи ми е на наш јазик (FF, Win, Office итн). А ти изгледа англиски си. Е ако
Покрај патриотската страна, побрзо се завршуваат работите. Па макар и за милисекунди. Ако на англиски трошиш некој момент да го протолкуваш тоа, на мајчиниот јазик трошиш помалку. Не сум некој психолог што го велам ова, туку од тоа што јас сум пробал.
Плус, со Офис на македонски има и проверувач на правопис за македонски.
Нормално комбинацијата интерфејс на англиски, а проверувачи на правопис англиски и македонски е можна, па добро е да го инсталираш овај пакетов.
ftopic:Те подржувам во ставот за користењето на македонскиот јазик......Ете можам, сѐ што можи ми е на наш јазик (FF, Win, Office итн). А ти изгледа англиски си. Е ако
Покрај патриотската страна, побрзо се завршуваат работите. Па макар и за милисекунди. Ако на англиски трошиш некој момент да го протолкуваш тоа, на мајчиниот јазик трошиш помалку. Не сум некој психолог што го велам ова, туку од тоа што јас сум пробал.