Помош, софтверски проблеми и совети

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.376
Поени од реакции
5.011
1. Одиш на http://tinypic.com/
2. Ја закачуваш сликата (преку Browse)
3. После го копираш IMG Code for Forums & Message Boards линкот (почнува со .......)
4. Копираниот линк го ставаш тука
5. Толку[/quote]

[QUOTE="Ice_Hendrix, post: 1369455"]Исправка:

1.Одиш на fotografija.com.mk (користете македонски производи)

Другото е исто!

А, јас да прашам да не знае некој случајно кој е администраторски пасворд на компјутерите по школите што се?[/quote]

Фала многу за објаснувањето....не сум знаел дека треба така. ФАЛА!

NajIntelegent*

NajIntelegent*
Член од
27 мај 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Како може да напраем uninstal на мсн-во когај ми го нема у add/ремове програмс во MY Computer??? И кога сакам да инсталирам ново мсн ми вика: “Your computer has a newer MSN Messenger than you are trying to instal„ и вика ако сакам да инсталирам понова верзија да ја анинсталирам старата од add/remove ама таму нема ништо

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Како може да напраем uninstal на мсн-во когај ми го нема у add/ремове програмс во MY Computer??? И кога сакам да инсталирам ново мсн ми вика: “Your computer has a newer MSN Messenger than you are trying to instal„ и вика ако сакам да инсталирам понова верзија да ја анинсталирам старата од add/remove ама таму нема ништо
Бриши со ова

Член од
15 декември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Дечки де помогнете ми ако можете додека не сум го искршил компјутеров.
НА пример доколку гледам видео на YouTube,играм некоја игра,правам муабет на Skype или на MSN...и наеднаш ке се рестартира.:nesvest:
Го однесов на сервис во Велес во НИКО и бо ДОМИНИК; и ке го направат и по 2-3 дена ми се јавува истиот проблем.Дали нешто Драјверски не е подесено немам поим.Кашете ако имате некоја идеа :salut:

I

InF3cTeD

Гостин
Дечки де помогнете ми ако можете додека не сум го искршил компјутеров.
НА пример доколку гледам видео на YouTube,играм некоја игра,правам муабет на Skype или на MSN...и наеднаш ке се рестартира.:nesvest:
Го однесов на сервис во Велес во НИКО и бо ДОМИНИК; и ке го направат и по 2-3 дена ми се јавува истиот проблем.Дали нешто Драјверски не е подесено немам поим.Кашете ако имате некоја идеа :salut:
а да си провериш да не ти загрева многу па од тоа да ти рестартира...

Член од
15 декември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Тој процес ти од ESET Smart Security :smir:
Слшај, ако мислиш дека GTX 295 ти е нешто многу јако не точно.Сега за сега најјака графичка картица (со една картица) е ATI HD 5970, (a со две картици) ATI HD 5870 x2 crossfire...Гарантирано со докажан квалитет.:wink:
А кога сме кај GTX 295, не е лоша но овие графички картици се сон за секоја игра.Пред 2 месеца земав ATI HD 5870 Crossfire,Intel Core i7,HDD 1.5 TB,8 GB RAM...задоволен сум со FPS-от и квалитето на текстурата (особено на DirectX 11).:salut:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945

Ова ми се појавува секогаш кога ќе пуштам мсн или мозила. Чистев cookies, скенирав со spybot search & destroy ништо не најде. Можам ли некако да направам да не ми се појавува? Ме нервира. :smir::smir::smir::smir:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

Ова ми се појавува секогаш кога ќе пуштам мсн или мозила. Чистев cookies, скенирав со spybot search & destroy ништо не најде. Можам ли некако да направам да не ми се појавува? Ме нервира. :smir::smir::smir::smir:
Ајде, антивирус да не може да изчисти едно обично колаче :tapp:

Бриши го рачно. Во Фајрфокс одиш на Алатки > Опции > Приватност > изчисти колачиња.
И сега или надји го тоа doubleclick и кликни Отрстани ги... или пак сите избриши го со кликање на Отстрани ги сите...

Слшај, ако мислиш дека GTX 295 ...
Друже, ако сакаш да му кажиш нешто за потписот на Дарк хакер, на профил или по ПП. Инаку тој компјутерот колку шо знам во неговиот потпис го има земено некоолку месеци пред 5870 да се појави. Сите знаеме дека 5870 односно сега 5970 е крал, цар и бог кај графичките.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Aj eдно нај-нубско прашање на сите универзуми:

Во ексел тоа буквите горе може да се сменат во бројки?
И ако може-како?
:?.

Kajgana Shop

На врв Bottom