Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
ме прати овде
http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/moviemaker2.mspx
као, треба сервис пак 2, па апдејти да уклучам?!?!?!?!
има ли најпроста едноставна инсталација негде и некако? без апдејти да уклучувам пошо не ми е уриџинал видовсот.
http://www.free-codecs.com/download/Windows_Movie_Maker.htm

еве.. мислам дека овдека нема да имаш проблеми ..

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Член од
4 ноември 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Me interesira dali mozhe da se najde Windows so MK opkruzhuvanje (celata rabotna okolina da bide na makedonski),
i ako mozhe, kade? Bi go preferiral XP, odnapred fala za odgovorite!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
@ Rudess

Проба ли на 7мицата да видиш дали ќе работи корелот. Зашто како што гледам проблемот не е до корелот ама до виндовсот!

1. Земи ftp://ftp.corel.com/pub/WordPerfect/wpwin/10/wplook.exe. Ова е repair utility кој ќе најде корумпирани фајлови. Ако извести за некој таков фајл отвори пак и wplook (и пак и пак) се додека не најде грешка.

2. Стартај програмата додека држиш Ф8. Откако ќе излезе дајалог прозорец избери reset to factory defaults option. Ова треба да те реши од сите нестабилни процеси на програмата!

3. Избриши ја папката што Корелот ја создава во Мои документи и пробај пак!

4. Виртуелана меморија намести ја на system managed size.

5. Осигурај се дека имаш доволно место на хард-дискот!

6. Да не имаш проблеми со драјверите за графичката?

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
„Исчезнаа“ некои пораки, веројатно оправдано :)
Во секој случај ... Corel на нивниот сајт даваат одредени препораки за справување со Corel Application Recovery Manager. Мислам дека на оваа страница може да се најде решението за проблемот што претходно беше наведен.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Без дискусии како зошто не ми успева кракот да не се повторувам.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Го купив оперетивниот систем мекинтош,го инсталирам и при крај ми излегвит нешто вронг волуме,ми рекоа дека се гибало во биос нешто,харддискот се прел акси нешто(ама не ги разбрав),ако можит да ми кажите како да го инсталирам и ако мозит некоја слика како се инсталират за полесно да ми е. ФАЛА !!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Го купив оперетивниот систем мекинтош,го инсталирам и при крај ми излегвит нешто вронг волуме,ми рекоа дека се гибало во биос нешто,харддискот се прел акси нешто(ама не ги разбрав),ако можит да ми кажите како да го инсталирам и ако мозит некоја слика како се инсталират за полесно да ми е. ФАЛА !!!
Купи си Apple.

За да инсталираш на РС, ти треба пачувана верзија од Мас.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Компјутерот не ми ги чита цедињата што ќе ги ставам...пробав сто цедиња ништо не бидна... Де некое чаре? :S
хаха и мене вчера ми се случи истото, ставам цд, чекам аутоплеј нема, кога гледам цд-то воопшто го нема во мај компјутер. Ми беше испаднал кабелот до матичната! Кај тебе го има во мој компјутер или во девајс менаџер?

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.572
Поени од реакции
4.560
хаха и мене вчера ми се случи истото, ставам цд, чекам аутоплеј нема, кога гледам цд-то воопшто го нема во мај компјутер. Ми беше испаднал кабелот до матичната! Кај тебе го има во мој компјутер или во девајс менаџер?
Moj kompjuter

Kajgana Shop

На врв Bottom