Море ќе му пукнат мадињата ако нејќе:pos2:koj нејќе да пукне
Ako е некој па до толку инаетчија ќе му се појават па...задни намери..со задни секуални задоволстваМоре ќе му пукнат мадињата ако нејќе:pos2:
Чоек, кога јас се родив фабрички ставаа АЗЗ (Ако Застане Застане), после измислија тоа ABS-от демек побезбедно било, па оние внатрешнине од камион за поголема безбедност (Durex Extra Safe), и морав да следам трендови, онака слабо бизнисот (не дека се жалам има муштерики ама..), сеа планирам кожни седишта за поголема удобност и ESP да ставам и паркинг сензори, со сите нишани да бидам...па навремено ќе ве известам како иде сексот после тие модификации :pos2:Imash li ABS,pred da svrshish da zakochish :pos2::pos2::pos2:
Море гледај рачната убо да ти фаќа :pos2:Чоек, кога јас се родив фабрички ставаа АЗЗ (Ако Застане Застане), после измислија тоа ABS-от демек побезбедно било, па оние внатрешнине од камион за поголема безбедност (Durex Extra Safe), и морав да следам трендови, онака слабо бизнисот (не дека се жалам има муштерики ама..), сеа планирам кожни седишта за поголема удобност и ESP да ставам и паркинг сензори, со сите нишани да бидам...па навремено ќе ве известам како иде сексот после тие модификации :pos2:
Рачната редовно ја проверувам, во месецот може и по неколку пати, која работа ја врши чоече не си свесен, многу битен елемент за безбедноста во сообр...сескот де!:pos2:Море гледај рачната убо да ти фаќа :pos2:
За подобро да фаќа, треба и добро подмачкување:pos2:Море гледај рачната убо да ти фаќа :pos2:
Пробај со W50, добро подмачкува.За подобро да фаќа, треба и добро подмачкување:pos2:
Море оди , да не направиш вечер дупки по креветотмене не ми се ебит...
каква мрза ме имат фатено...
одам да си легнам...
не ми е ни до
ај позз...:salut:
Еми дој че те исклецаме :pos2:Луѓе остајте то, за клецање шо прајме?
Не сум педер ебаго, или ти си?Еми дој че те исклецаме :pos2:
Скраја да е бре.Не сум педер ебаго, или ти си?