M
Mr.InF3ction
Гостин
кој оперативен систем користиш?Не...
Па не бев дома ,и кога се вратив беше веќе вака..
каква графичка имаш?
о според тоа ќе ти кажеме со свртена глава или свртен монитор како да поправиш:ha:
кој оперативен систем користиш?Не...
Па не бев дома ,и кога се вратив беше веќе вака..
Eeee, фала ногоКаква е?
Пробај оди Open (или ако имаш, Open With...), одбери си ја програмата, штиклирај доле секогаш да отвара со таа програма и ајт.
е селект р за да поправи има некоја грешка.....стави цд то од XP и прави RepairКај другар на пц-то се појавува ова...
windows could not start because the folowing file is mising od corupt.
\Windows\system 32\config\system
You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM
Select "r" at the first screen to start repair.
што е фрката ???
али ако вирус е виновен за фркава ондак пак ке му се појави тоа со тек на време...Го знам ероров ми се има појавувано.
Стави го CD-то и стисни му repair.Со оваа опција автоматски ќе се впише избишаниот фајл без да правиш формат на Windows.
Ехехе, шоубо си направил. Во самиот hijackthis убаво пишува не бриши ако не знаеш што правиш.Go instalirav hijackthis i go pustiv da skenira izbrisav tamu so mi imase skenirano i od koga go instalirav dolu kaj satov ne mi se pojavuvet antivirusot,skype i dr ikoncinja kako mozam da go vratam to?
Ако воопшто вирус е причината за тоа и вирусот оставил autorun.inf на другите партиции и ако пред преинсталација тие autorun-ови не се избришат од Recovery Console, постои можност вирусот пак да се активира. Во друг случај не.али ако вирус е виновен за фркава ондак пак ке му се појави тоа со тек на време...
ти си знаеш друже...
Со system restore.Врати го еден ден назад или ако немаш направено Restore Point врати го на последниот автоматски направен Restore Piont.Go instalirav hijackthis i go pustiv da skenira izbrisav tamu so mi imase skenirano i od koga go instalirav dolu kaj satov ne mi se pojavuvet antivirusot,skype i dr ikoncinja kako mozam da go vratam to?
Како и да е ништо не губи ако направи Repair.Доколку е вирус нека скенира и ако неможе антивирусит да го избише тогаш нека ја види локацијата и нека иде сам да го избише.али ако вирус е виновен за фркава ондак пак ке му се појави тоа со тек на време...
ти си знаеш друже...
купи си нова тастатураOk znaci luge ima nekoj mnogu glupav problem so tastaturava i pisuvanjeto ..celo vreme vo pisuvanje mi se mesaat bukvite .. vo igri ednostavno ne raboti ili zabusava tastaturava, celosno gi menja bukvite nekoj kasnat nekoj ne se ni pojavuvaat shift i enter dugminjata de ne reagiraat de se odnesuvaat kako zaglaveni .. prvin mislev deka mi treba nova tastatura .. ama i so novata istiot problem .. denes duri i go formatirav kompjuterov .. ama pak niso ni so noviot windows 7 ...
kongifuracijata mi e :
ASUs p5qpro maticna
ati hd4870 na 1gb ..
320 hd na hitaichi ili kako i da bese ..
i nekoj core2quad ..
dali e nekoj poznat problem za nekoj hardverski del ili sto e rabotava veke se probav niso ne pomaga a ne sakam da go nosam na servis i da go zaboravam kompjuterov ...
pomagajte!
a вирувче да не имаш некое? онака по грешка? ако не, пробај да ја уклучиш тастатурата на друг слот (ако е на PS2 стај го на USB со адаптер, или ако е на усб стај го на друго USB или со адаптер на PS2)Na site e isto zemav nova jabe pari dadov.
plus smiren covek sum ne lupam :s