I
InF3cTeD
Гостин
и мене не ми е јасно....како тоа ЦЕЛОСНО ЈА НЕМА а тебе да ти ПОКАЖУВА ДЕКА ЈА ИМА....кај виде да ти покажува дека ја има...
Слаба графичка (перформанси). Во подфорум Хардвер можеш дополнително да погледнеш.Имам P4-Celeron 2.4, 512 MB RAM, FX5700 (256MB) графичка, 80 GB HDD x 2 (2 хард дискови)
од пред некое време чим ќе стартувам некоја појака игра, компјутерот ми се рестартира (пример Rise of Nation, Call of Duty 2, NFS Carbon i Most Wanted),
Го преинсталирав драјверот од графичката, му направив Дефраг и на 2та диска но сепак пак се рестартира.
Ќе Ве молам за помош и Ваше мислење
Слаба графичка (перформанси). Во подфорум Хардвер можеш дополнително да погледнеш.
Провери дали машината ти се загрева, ако загрева зачисти го малку компјутерот ....одвнатре...Претходно истите игри ги играв без проблем, без да кочи или како сега да се рестартира
\Провери дали машината ти се загрева, ако загрева зачисти го малку компјутерот ....одвнатре...
Провери што се ти работи во компјутерот во позадина, зачисти по регистрите, да не имаш додека се обидуваш да играш уклучено некој захтевен антивирис, антиспајвер, мсн и слично.
Или со еден збор..за твојата машина.....максимално ослободи ресурси за играње.
mora da ima kopce na ruterot za resetiranje, zadrzi go toa kopce podolgo i ke go resetira ruterot na default settings, potoa ke mozes da se logiras vo ruterot,ако може една помош... порано на рутерот имам sweex LW050v2 за да влезам у сетингс ми бараше username и password кој беаа sweex и mysweex а сеа немозам да влезам у сетингс со тој user i pass незнам што е проблемот... ако може за совет .... фала однапред ... :helou::helou:
Default username и password за sweex се sweex, mysweex.ако може една помош... порано на рутерот имам sweex LW050v2 за да влезам у сетингс ми бараше username и password кој беаа sweex и mysweex а сеа немозам да влезам у сетингс со тој user i pass незнам што е проблемот... ако може за совет .... фала однапред ... :helou::helou:
Да има позади копце ама немозе со прст да се стисне мора со пенкало да го брцнеш и затоа ми е чудно.... ама и плус пробав држев и после идам на ип адресата писувам нејќеше ама ај па ке пробам....Blagodaram vone i santelli
mora da ima kopce na ruterot za resetiranje, zadrzi go toa kopce podolgo i ke go resetira ruterot na default settings, potoa ke mozes da se logiras vo ruterot,
i jas go imav istiot problem i na ovoj nacin go resiv
nemozam da vlezam sea stisnav na toa drzev reset ... pisav ip se logirav sweex , mysweex nejke da me logira.... nz so da praam:jaj:Default username и password за sweex се sweex, mysweex.
Треба само да се ресетира на фабричко сетирање.
System Tools - Factory Settings - Restore.
Пробај username: adminДа има позади копце ама немозе со прст да се стисне мора со пенкало да го брцнеш и затоа ми е чудно.... ама и плус пробав држев и после идам на ип адресата писувам нејќеше ама ај па ке пробам....
еве со пробав да го ресетирам нејќе:nenene: и незнам сеа шо да праам
nemozam da vlezam sea stisnav na toa drzev reset ... pisav ip se logirav sweex , mysweex nejke da me logira.... nz so da praam:jaj:
Твојот рутер се ресетира на следниов начин:Да има позади копце ама немозе со прст да се стисне мора со пенкало да го брцнеш и затоа ми е чудно.... ама и плус пробав држев и после идам на ип адресата писувам нејќеше ама ај па ке пробам....
еве со пробав да го ресетирам нејќе:nenene: и незнам сеа шо да праам
nemozam da vlezam sea stisnav na toa drzev reset ... pisav ip se logirav sweex , mysweex nejke da me logira.... nz so da praam:jaj: