-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Не е ист, туку ТОЈ Е ТОЈMoze li nekoj da mi kaze ve molam.Dali N vidia Ge force 8800 drajverot e ist so N vidia 8 series????
Не е ист, туку ТОЈ Е ТОЈMoze li nekoj da mi kaze ve molam.Dali N vidia Ge force 8800 drajverot e ist so N vidia 8 series????
Pusti druga pesna, drug pleer.... poobjasni malkuАј некој помош не знам што е фрката...слушам музика и песната почнува да кочи малку,ке се опраи па пак истото,почнува да крчи,сецка...
Исто е на секоја песна и со секој плеер пробав брат,на почетокот Ок е песната и ке почне наеднаш да сецка и кочи па пак е Ок,па пак истото,сецка и кочи...:nesvest:Pusti druga pesna, drug pleer.... poobjasni malku
Види колку активни процеси имаш, ако имаш малку рам, а имаш мн активни процеси може тоа ти прави проблем..Исто е на секоја песна и со секој плеер пробав брат,на почетокот Ок е песната и ке почне наеднаш да сецка и кочи па пак е Ок,па пак истото,сецка и кочи...:nesvest:
Od koga pocnalo vaka da ti pravi? Sto si napravil pred da pocne da te zeza?Исто е на секоја песна и со секој плеер пробав брат,на почетокот Ок е песната и ке почне наеднаш да сецка и кочи па пак е Ок,па пак истото,сецка и кочи...:nesvest:
Фала многу. Сега има и тон и слика :smir:Кодеци имаш ли?
Симни http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm
Meнуваше во Regional Settings?znaci mi se slucuva nesto na vista, kako da brisev ili menev nekoj font, i sega go nemam onoj default font sto e , site fontovi se smeneti, i na facebook e drug font, na wikipedia.. i opsto po menijata na kompjuterot fontot e smenet. Probav na mnogu mozni nacini da go vratam default ama nejke.. menev od control panel na default font, od tamu kade sto biras koj font kakov da e, pak nisto.. mozno li e da e virus ili slicno, ili ako ima nekoj nekako sovet neka kaze. fala
Види тука.Imam eden problem od mnogu odamna.Imam probano se do sega ama neznam vo sto e problemot.Stund By ikonata vo start menito mi e zatemneta.Koga go isklucuvam kompjuterot mi pisuva Its now safe to turn off your computer!i nemam nikakva opcija da go isklucam,edinstveto moram od kopceto na kukisteto.help!:nesum:
Избриши го Flash Player-от што го имаш, па после симни го овој.Имам проблем со гледање клипови на нет, значи влегувам на пример на јутуб и кликам на клип за да го отворам и ми се појавува следново
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
Кликнав на линкот од каде што треба да се симне последната верзија на флеш плеер, го симнав флеш плеерот го инсталирав и потоа повторно истиот проблем. Пробував неколку пати но цело време ми се појавува истиот проблем.
Симнав инсталирав и повторно истиот проблем, се појавува истото