S
StormRage
Гостин
Fast Stone Photo Resizer тестирана лудница е... барај ја спушти ја од негде[Palancanac];2933451 напиша:mi treba programa za zgolemuvanje na format na sliki vo pogolem i vo pomal format pa ako moze link neso?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fast Stone Photo Resizer тестирана лудница е... барај ја спушти ја од негде[Palancanac];2933451 напиша:mi treba programa za zgolemuvanje na format na sliki vo pogolem i vo pomal format pa ako moze link neso?

Сепак не е до плееротАјде некој ако сака да ми најди flv player for java mobile?![]()

Norton не чини, за џабе ќе го ставаш, само проблеми и маки ке си имаш со него.
Стаи си Kaspersky 2010, симни од тука.
Ќе ти дадам активационен код по ПП.
Другари добар ли е овој Internet Security :
- Norton Internet Security 2010 + Norton TrialReset 2010
( Сакам да го ставам на Windows 7, а гледам дека ке бидат компактибилни ).
Norton не чини, за џабе ќе го ставаш, само проблеми и маки ке си имаш со него.
Стаи си Kaspersky 2010, симни од тука.
Ќе ти дадам активационен код по ПП.

Имам еден проблем со Мозилата...
-кога сакам да ја стартувам,и треба претерано долго време да се уклучи...некогаш нема ни да се уклучи...гледам во task menager-от е како активен програм,а не сака да се уклучи!!!Aко му направам end process и пробам одново да ја уклучам мозилата,тогаш бива...Е сеа знае ли некој како да ја средам да се уклучува одма и да не останува активна во task menager-от иако е исклучена????Стварно ме иритира ова![]()

Може звучи како Тимче, али ипак:
Избриши со revo uninstaller и инсталирај пак![]()
Л`же те Рудес, нема потреба од бришање. Туку:
Отвори мозила. Во табот за адреса пиши about:config
Кај Филтер пиши Network и скролај се до Network.HTTP.Pipelining. Тука двоклик на него за да стане True. Ако ти се ставено на True не пипај. После двоклик на наредното Network.HTTP.Pipelining.maxrequest и смени ја вредонста до некои 150(општо профатено е 30-50, ама со 150 работи перфектно).
Потоа оди на Network.HTTP.proxy.pipelining и стави и на него вредност True.
За крај десен клик и избери New -> Integer. Именуј го nglayout.initialpaint.delay и стави му вредност 0.
Треба проблемот да ти биде решен:smir:
Л`же те Рудес, нема потреба од бришање. Туку:
Отвори мозила. Во табот за адреса пиши about:config
Кај Филтер пиши Network и скролај се до Network.HTTP.Pipelining. Тука двоклик на него за да стане True. Ако ти се ставено на True не пипај. После двоклик на наредното Network.HTTP.Pipelining.maxrequest и смени ја вредонста до некои 150(општо профатено е 30-50, ама со 150 работи перфектно).
Потоа оди на Network.HTTP.proxy.pipelining и стави и на него вредност True.
За крај десен клик и избери New -> Integer. Именуј го nglayout.initialpaint.delay и стави му вредност 0.
Треба проблемот да ти биде решен:smir:
Е да бе, ти се знаеш:pos2::pos2::pos2::pos2:
Насекое ми јавува Интернет Експлорерот don't send ерори, иако воопшто не го користам, и во task manager, има едно 15-тина iexplore.exe во processes, и исто толку drwtsn32.exe. Шо е работава?