Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пратено :XD:CD key за Power DVD верзија 7.0-2414..Ако може..
Go snimiv Windows 7 RTM 7600 kako so mi rekoja nekolku strani nazad.. Se e ok, prvo se iznenadiv od brzata instalacija... ama sea se javi drug problem, nemozam da go aktiviram, probav so aktivatorite ama pak ne se aktivira.. ednas mi se pojavi i greska pri restartot mi pisuvase da se krene sistemot na Win 7 ili Win 7 without activation... ako odam samo na Win 7 i se restartira sistemot, ne se uklucuva, a ako odam Win 7 without activation si se uklucuva normalno, ama ne e aktiviran...
Go snimiv Windows 7 RTM 7600 kako so mi rekoja nekolku strani nazad.. Se e ok, prvo se iznenadiv od brzata instalacija... ama sea se javi drug problem, nemozam da go aktiviram, probav so aktivatorite ama pak ne se aktivira.. ednas mi se pojavi i greska pri restartot mi pisuvase da se krene sistemot na Win 7 ili Win 7 without activation... ako odam samo na Win 7 i se restartira sistemot, ne se uklucuva, a ako odam Win 7 without activation si se uklucuva normalno, ama ne e aktiviran...
Aj nekoj pomos ako znae...
Deneska formatirav Pc so 160 GB HDD.
Pred formatiranje imase 3 particii,ama posto gi izbrisav ostana 1 so size 160gb.
Windowsot se instalirase na taa particija,instalirav i programi i sl.
Dali nekoj znae kako moze da ja podelam taa particija (da dobijam vkupno 2 particii -C i D drive )bez da nasteti na windowsot i programite sto se instalirani vo nea?! (i novata particija da bide prazna)?! :nesum:
Инталирај си Partition Magic, и преку тоа чепкај.
Aj nekoj pomos ako znae...
Deneska formatirav Pc so 160 GB HDD.
Pred formatiranje imase 3 particii,ama posto gi izbrisav ostana 1 so size 160gb.
Windowsot se instalirase na taa particija,instalirav i programi i sl.
Dali nekoj znae kako moze da ja podelam taa particija (da dobijam vkupno 2 particii -C i D drive )bez da nasteti na windowsot i programite sto se instalirani vo nea?! (i novata particija da bide prazna)?! :nesum:
Imam eden problem so drajverite za zvucnata .
eve go modelot .![]()
Nemozam da najdam drajver na netov za toj model, najdov nekoj univerzalen se oprai ama po eden restart se gubi zvukot . Mislam pisuva deka raboti 100% ali nema nikakov zvuk . I pak go preinstaliruvam, povtorno raboti, no ete ... toa e problemot so po eden restart ne raboti voopsto :S Aj ako moze pomos, blagodaram mnogu.
И јас повремено (се јавува па се губи) го имам овој проблем но само кај uTorrent...стварно чудна појава!Ај нека помогне некој со фонтов.
Буквите како да добија чуден болд и многу "почкарт" се сега.
Еве видете, поготово кај процентите.
Решение?
Се случи откога го поврзав компјутерот на ТВ преку S-video, ама и порано сум го правел тоа и било ок.
И јас повремено (се јавува па се губи) го имам овој проблем но само кај uTorrent...стварно чудна појава!