M
Mr.InF3ction
Гостин
проба да извадиш батеријат од плочата? и после 5 мин да ја ставиш пак?хах......пробав и тоа ама пак проблем...има пасворд на биосот!!!!:nesvest:
би требало да ја заборави т.е да се ресетира биосот
проба да извадиш батеријат од плочата? и после 5 мин да ја ставиш пак?хах......пробав и тоа ама пак проблем...има пасворд на биосот!!!!:nesvest:
Лаптоп епроба да извадиш батеријат од плочата? и после 5 мин да ја ставиш пак?
би требало да ја заборави т.е да се ресетира биосот
нема флопи..........изледа ќе мора да симнувам нов винвдовс:uvo:ЕЕј, полека малку. Бришење на ЦМОС ни оддалеку не е добар совет.
Прво нека проба да го инсталира windows кој му до[ол со лаптопот (оригинален), ако дошол. Ако не, нека побара САТА дискета ако дошла таа со лаптопот. Ако тоа го нема, на ЦДњата со лаптопот мора да има упатство како сам да си направиш таква дискета. Од ЦДто треба да се ископираат неколку датотеки на дискета. Ако нема ни на ЦДто побарај на интернет, на сајтот од производителот, драјвери за моделот на лаптопот.
Кога ќе направиш дискета, притисни F6 кога ќе пишува долу. По минута, виндоусот ќе ја прочита дискетата (значи нема веднаш).
Ако никако не успееш со дискета, тогаш пробај да влезиш во BIOS и да избереш IDE mode за SATA дисковите. Мошно е оваа опција воопшто да не постои. Затоа прво пробај да направиш дискета. Тоа е најдобро решение.
Ако лаптопот нема дискета, тогаш ќе треба со nLite да направиш ново вин xp цд каде SATA драверот да го вклучиш во новото инсталационо цеде.
Ај кажи чиј профил е тоа. Ако и нас ни се појави, тогаш е исто како ова погоре.Edit: mystery solved. You made this post with three images from lgdowns.com and so it asked for the password three times:
http://www.lurkingglass.com/showthre...om#post1451995
Нема шанси.... сигурно у сн си игралзнае ли некој што е финтата со ова на фејсбук:
http://www.sms-gratis.it.tt/
Вчера отидов тука се логирав и сега кога се уклучив гледам чатот ми ставен на Offline. Се вклучувам на покер и знам дека вчера пред да исклучам компјутерот имав 250 000. Сега се шокирав кога гледам дека некој ми качил нивото на Про 1М, а ми останале само 10 000 чипови.....дали е ова некоја зафрканција да си го оддадеш пасвордот?!?!?!
И ја си тој помисли....и можно е колку се зарази со покерот овиа д`нови:zid:Нема шанси.... сигурно у сн си играл
Ај за мене помош:
Сакам да преинсталирам компјутер со Виста и да му ставам ХП ама коа да почне преинсталција ми дава ова(мислам дека се чита):
Нели можеше да погледнеш една страна наназад....еве го истиот проблем го имав вчера јас.......читај на претходна страна решение!imam eden problem stavam da formatiram kom stavam cd mestam boot i startuva koga ke ispolni ona sto e tamu dolu drajverite i tie bakraci zastanuva so formatiranje i mi vika deka nemoze da go najde hard diskot odnosno deka istiot ne e instaliran, znaci ne se raboti za podesavka sata ili ide vo biosot. tuku vika deka hd ne postoi. inace se raboti za excelstore ili kako bese tocnoi neznam. aj koj imal vakov problem neka dade sovet