Во конзолата напиши net_graph 1 и кажи ми колку е FPS кога ќе почнеш да играш и колку е после поминати 5-6 минути.Зошто кога ќе играм кантер 5 минути убаво се игра (ич не сецка), а после 5-6 минути поминати во играње ќе фатит да сецкат.:nerv:
Сеа проблемов е до кантерот или до пц?
Мислам сецкање: Успорено зумирање, пукање и др.
Фала однапред.
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settingskade se mestese vreme na gasene na monitor i HDD u Windows7?
sakam da ja isklucam taa opcija nemozam da ja najdam kade e.
Ко ќе играм убво без кочење идит на 71.2 - 3,4,5,6,7 до 72. или од 50 до 72.Во конзолата напиши net_graph 1 и кажи ми колку е FPS кога ќе почнеш да играш и колку е после поминати 5-6 минути.
Епа ти кажаа отвори кукиштето и види дали врти кулерот на графичката и исчисти ја прашината па потоа пробај ако и така не бива пробај да ја анинсталираш графичката па повторно да ја инсталираш (драјверот)Ко ќе играм убво без кочење идит на 71.2 - 3,4,5,6,7 до 72. или од 50 до 72.
А ко ќе почнит да кочит идет од 7 до 14.
И тие двете линии(Сина и жолта) не се рамни.
Бате тебе ти загрева компјутерот, поради тоа паѓа фпс и добиваш нула перформанси. Симни си Speedfan, провери ја моменталната температура на графичката, хард дискот, процесорот и веднаш исчисти ги кулерите.Ко ќе играм убво без кочење идит на 71.2 - 3,4,5,6,7 до 72. или од 50 до 72.
А ко ќе почнит да кочит идет од 7 до 14.
И тие двете линии(Сина и жолта) не се рамни.
Процесорот гориФала брат....
Фала на сите др.
А еве и со тоа програмчето Аце,
![]()
Поздраф.
од коа ке го исчистиш изгаси ко компјутерот 30 мин за да може малко да се изладе па после пак го уклучиФала тимче..
:nesvest:Чие е ова бе :pos2::pos2: ке му се запали компјутерот![]()
ова е мн мн мн полошо???
дај не зезај како саат работи:pos2::pos2::nesvest:Чие е ова бе :pos2::pos2: ке му се запали компјутерот![]()