Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Иам многу глуп проблем со фајрфоксот, по грешка си држев цтрл дур скролав, и си изместив се...Сега кога пробувам да вратам, неможам да го наместам на оригиналната големина....Рипа премногу големи чекори, а ми треба нешто измеѓу, како што беше...

?плеХ

Иам многу глуп проблем со фајрфоксот, по грешка си држев цтрл дур скролав, и си изместив се...Сега кога пробувам да вратам, неможам да го наместам на оригиналната големина....Рипа премногу големи чекори, а ми треба нешто измеѓу, како што беше...

?плеХ

Ај пробај ctrl + 0(нула) :smir:

?плеХ

Стисни Ctrl+0(нула) :helou:

kako da instaliram Spyware doctor na Win7?
probav so compatibility mode ne raboti.

Абе каков неро 6. Тој стар е, на виста и не работи. Или неро 9, кој е огромен, и не го користам, или бесплатниот Cd Burner XP кој работи и на виста, и е целосно бесплатен (не треебаат кракови), голем е колку неро 6 (дестина МБ) а поддржува се што има неро 6 + блу реј.
bilbile tuka si vo greska jas do skoro imav nero 6 instalirano na Win Vista i rabotese perfektno`

nd btw Dark help so mojot problem pogore

Да ми даде некој serial code za CyberLink PowerDVD 7. побрзо ако може. :)фала.

Xfire бидејќи си Модератор не можам да ти дадам картон. Ама следниот пат ќе побарам од администрација бидејќи заслужен ти е :)
Продолжете без пиратерија!

Ако имаш драјвери од Vista тогаш треба да фатат на Windows 7

Првен драјверите се инсталираат потоа се рестатира компјутерот и се уклучува камерата во USB

Ако имаш драјвери од Vista тогаш треба да фатат на Windows 7

Првен драјверите се инсталираат потоа се рестатира компјутерот и се уклучува камерата во USB
probav taka pak neke....

64 бит да не ти е Windows-от ?

епа фрли ја камерата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom