Инсталирај си Service Pack 3.Имам еден проб. со Win. Explorer. ова ми се случува само на овој фолдер со овие слики/клипови. Го скенирав фолдерот со АVG и не најде ништо. Ги поправив регистрите со CCleaner. Рестарт. И пак не ги отвара. што да му правам.. :angry2:
Избриши ја мечката со Рево и инсталирај ја одново:smir:Здраво народе!
Имам проблем со BearShare, која верзија да ја инсталирам кога ке го уклучам со двоен клик ми излага да го стегнам она Send Error Report или Don`t Send. Јас кликам на дон т сенд и ми се исклучува. Помош?
Здраво народе!
Имам проблем со BearShare, која верзија да ја инсталирам кога ке го уклучам со двоен клик ми излага да го стегнам она Send Error Report или Don`t Send. Јас кликам на дон т сенд и ми се исклучува. Помош?
Мислим дека више ја има бришено штом вика било која верзија и да инсталира. КklimeasterixДај го тоа еррорчето да го видиме.Избриши ја мечката со Рево и инсталирај ја одново:smir:
Го имам избришано и инсталирано 10 пати ама џабе.Избриши ја мечката со Рево и инсталирај ја одново:smir:
Еве го ерорчетоМислим дека више ја има бришено штом вика било која верзија и да инсталира. КklimeasterixДај го тоа еррорчето да го видиме.
До скајпот е штом само на Датата покажува хиероглифи, гледаш дека друго што има на кирилица таман си е.Вака сега имам еден проблем во Скајп, каде што е роденденот на некој корисник ми излегуваат мајмуни наместо месец и година. Сигурно е кирилица и не го разпознва. Но е многу непријатно. Направив скрин шот сега ќе го закачам. Не сум пробала скоро, ама пред време и во WordPad кога ке отворев некои субтитри примерно што се на кирилица, не ги отвараше, пак беа мајмуни наместо букви. Регионалните опции во контрол панелот ми се оправен..каде е проблемот?
ArchiCAD направи reinstall, провери ја на друг оперативен систем/компјутер, види дали ќе се среди ипак мислам дека можеби ти е оштетена самата програма ако повторно не сака.Имам проблеми со Архикад 12!
Ја инсталирав вчера, ја пробав еднаш и беше се океј, денеска пробав и ви вика дека некој dll фајл (GSRoot.dll) фали. Може некој да ми каже што да правам?
реинсталирав, работи барем сега за сега.ArchiCAD направи reinstall, провери ја на друг оперативен систем/компјутер, види дали ќе се среди ипак мислам дека можеби ти е оштетена самата програма ако повторно не сака.