Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проб. со Win. Explorer. ова ми се случува само на овој фолдер со овие слики/клипови. Го скенирав фолдерот со АVG и не најде ништо. Ги поправив регистрите со CCleaner. Рестарт. И пак не ги отвара. што да му правам.. :toe::angry2:

Имам еден проб. со Win. Explorer. ова ми се случува само на овој фолдер со овие слики/клипови. Го скенирав фолдерот со АVG и не најде ништо. Ги поправив регистрите со CCleaner. Рестарт. И пак не ги отвара. што да му правам.. :toe::angry2:

Инсталирај си Service Pack 3.

Мислиш на преинсталација бидејки веќе имам ЅР3.

Вака сега имам еден проблем во Скајп, каде што е роденденот на некој корисник ми излегуваат мајмуни наместо месец и година. Сигурно е кирилица и не го разпознва. Но е многу непријатно. Направив скрин шот сега ќе го закачам. Не сум пробала скоро, ама пред време и во WordPad кога ке отворев некои субтитри примерно што се на кирилица, не ги отвараше, пак беа мајмуни наместо букви. Регионалните опции во контрол панелот ми се оправен..каде е проблемот?

Здраво народе!
Имам проблем со BearShare, која верзија да ја инсталирам кога ке го уклучам со двоен клик ми излага да го стегнам она Send Error Report или Don`t Send. Јас кликам на дон т сенд и ми се исклучува. Помош?

Здраво народе!
Имам проблем со BearShare, која верзија да ја инсталирам кога ке го уклучам со двоен клик ми излага да го стегнам она Send Error Report или Don`t Send. Јас кликам на дон т сенд и ми се исклучува. Помош?

Избриши ја мечката со Рево и инсталирај ја одново:smir:

Здраво народе!

Мислим дека више ја има бришено штом вика било која верзија и да инсталира. КklimeasterixДај го тоа еррорчето да го видиме.

Го имам избришано и инсталирано 10 пати ама џабе.

Мислим дека више ја има бришено штом вика било која верзија и да инсталира. КklimeasterixДај го тоа еррорчето да го видиме.

Еве го ерорчето

Можно е да имаш вирус/спајвер со програмата, или симни ја најновата верзија исто пробај ако си во можност на друг оперативен систем/компјутер.

Вака сега имам еден проблем во Скајп, каде што е роденденот на некој корисник ми излегуваат мајмуни наместо месец и година. Сигурно е кирилица и не го разпознва. Но е многу непријатно. Направив скрин шот сега ќе го закачам. Не сум пробала скоро, ама пред време и во WordPad кога ке отворев некои субтитри примерно што се на кирилица, не ги отвараше, пак беа мајмуни наместо букви. Регионалните опции во контрол панелот ми се оправен..каде е проблемот?

До скајпот е штом само на Датата покажува хиероглифи, гледаш дека друго што има на кирилица таман си е.
А во WordPad ти ги отварало така затоа што тој што го правел субтитлот или пишал било каков текст на кирилица не го снимал со UTF-8 енкодинг и затоа така излегуват.

Секогаш кога го оклучувам компјутерот по самото појавување на позадината одма ми се рестертире повторно но има и едно ми излегува брои до 100 и потоа се рестертира, еве слика долу. Секогаш ми прави така по 5-6 пати ми се рестертира компјутеров ми е смачено да чекам до што може да е?
dsc00008eji.jpg

И да, заборавив како да го мајнам ова за пасвордот, немам пасворд на компјутеров а ми бара пасворд значи само Ентер претискам, како да не ми се ни појавува ова право да си влезе ?

Да не си доградил нешто во последно време? (хардверски делови)
Што конфигурација имаш? Напојување? Ти правело вака и порано, си пробал да форматираш? (дали можеш да го форматираш оперативниот систем или потребна ти е дополнителна помош)? Грешката можно е да биде и софтверски проблем.

Edit: Сепак мислам дека најдов тој фајл windrvNT.sys е од некоја програма Folder lock, ако имаш нешто такво избриши го и рестартирај. (Значи тој фајл не е од windows според тоа слободно бриши ја програмата) ако не е до ова пиши повторно)

Имам проблеми со Архикад 12!
Ја инсталирав вчера, ја пробав еднаш и беше се океј, денеска пробав и ви вика дека некој dll фајл (GSRoot.dll) фали. Може некој да ми каже што да правам?

Имам проблеми со Архикад 12!
Ја инсталирав вчера, ја пробав еднаш и беше се океј, денеска пробав и ви вика дека некој dll фајл (GSRoot.dll) фали. Може некој да ми каже што да правам?

ArchiCAD направи reinstall, провери ја на друг оперативен систем/компјутер, види дали ќе се среди ипак мислам дека можеби ти е оштетена самата програма ако повторно не сака.

ArchiCAD направи reinstall, провери ја на друг оперативен систем/компјутер, види дали ќе се среди ипак мислам дека можеби ти е оштетена самата програма ако повторно не сака.
реинсталирав, работи барем сега за сега.
Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom