Помош, софтверски проблеми и совети

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Кога го форматирав PC-то почна да ми излегува дека имам уште 30 дена да го активирам Windows-от. Сега имам уште 5 и најверојатно после тоа нема да можам да го користам. Може некој да помогне?
Симни си квалитетен Windows XP SP3 кракуван добро, а иначе сега крак ке добиеш по ПП

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Кога го форматирав PC-то почна да ми излегува дека имам уште 30 дена да го активирам Windows-от. Сега имам уште 5 и најверојатно после тоа нема да можам да го користам. Може некој да помогне?
Виста ли имаш?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Имам интернет Телекабел,и мислам дека си има одредено колку GB за трошење
Па дали знае некој како да видам колку сум истрошил и уште колко имам ?:nesum::smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Имам интернет Телекабел,и мислам дека си има одредено колку GB за трошење
Па дали знае некој како да видам колку сум истрошил и уште колко имам ?:nesum::smir:
На веб страната на телекабел имаш :smir: (барем порано имаше таму)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Хах, абе знам јас во компјутерот бато ми кажа колку виде ама не ми текине на мене ..:uvo:

I

Intex

Гостин
@ Дарк Хакер
Ми даде крак за СП3, а овој мојот е СП2.

Член од
10 мај 2009
Мислења
89
Поени од реакции
16
aj ke ve molam za pomos koj znae.odkako go preinstalirav kompjuterot(imase windows7 sega pak go staviv xp)nemozam da gi instaliram poveketo od programite ili ne rabotat kako sto treba.koga stisnam run za pokrenuvanje na instalacijata izleguva prozorce i pisuva error launching installer.kako da go resam problemot kazuvajte.fala unapred.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
aj ke ve molam za pomos koj znae.odkako go preinstalirav kompjuterot(imase windows7 sega pak go staviv xp)nemozam da gi instaliram poveketo od programite ili ne rabotat kako sto treba.koga stisnam run za pokrenuvanje na instalacijata izleguva prozorce i pisuva error launching installer.kako da go resam problemot kazuvajte.fala unapred.
Не сум 100% сигурен, ама мислам дека тоа што ти треба е Windows Installer 3.1 (или понова верзија). Ако не ти е тешко да ја пшеш точно целата порака која стои во еророт па да видиме што точно го мачи :)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
instalirav igra(prototype) u C: particija ali nekoi faljovi od igrata ima i vo D: particija(D:Root>Setup>rsrc.......)zasto ima fajlovi od igrata u D: koga instalirana e vo C: normalno e to?
skenirav i nema nisto somnitelno u fajlovite.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
instalirav igra(prototype) u C: particija ali nekoi faljovi od igrata ima i vo D: particija(D:Root>Setup>rsrc.......)zasto ima fajlovi od igrata u D: koga instalirana e vo C: normalno e to?
Работи играта? Или направи reinstall па види повторно.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Нешто не е нормално тука,ти ја уклучува ли ? може да ја играш

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
da se e u red so igrata,simnata e od 'trusted place' ali se mislam da ne mi naprai nekoj problem po sto iam dual boot XP i 7 :toe:.....zas ima fajlovi od igrata u D: koga e instalirana u C: ??

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи имаш boot фајлови во двете партиции. И значи тоа може да асоцира дека можеш да играш и на другиот оперативен и веројатно дел од играта оди и во партицијата каде што е/се инсталирани оперативни системи.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Се извинувам ако не е за овде прашањево ама незнам кај да пишам имам проблем ко ке спуштам превод за некој филм ми го отвора како коцки а не со букви шо е работата ми треба некоја програма или..?:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom