Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сега за сега е ок, па ќе видиме понатаму. Фала многу :smir:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Подобро не чепкај регистри и не користи такви програми како RegistryBooster јас лично имам лошо искуство :)

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Decki ke ve molam POMOS. Zemav da go formatiram komjuterot, i koga zavrsi delot so formatiranjeto, se restartira i posle nejkese da si pocne so instalacija na XP-to. probav odponovo ama pak ne sakase da mrdne samo mi davase Recovery ili nesti slicno. ve molam za brz odgovor

Ah mame mu ebam trgna

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Decki ke ve molam POMOS. Zemav da go formatiram komjuterot, i koga zavrsi delot so formatiranjeto, se restartira i posle nejkese da si pocne so instalacija na XP-to. probav odponovo ama pak ne sakase da mrdne samo mi davase Recovery ili nesti slicno. ve molam za brz odgovor

Ah mame mu ebam trgna
Добро еве плус провери тука има убаво објаснување.

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Незнаев точно кај да го постирам мојот проблем..па ако е на лошо место нека биде префрлен каде што му е местото...значи

Иам графичка Ати радеон 9550 и иам инсталирано Ati display driver 9.3..мојот проблем е што неможам да инсталирам ниеден понов драјвер т.е. ни 9.4 па ни најновиот 9.7..цело време ми дава едно исто...погледнете..

ако случајно не се глеа сликата го пишува следново...
"Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit."

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Имаш изгледа погрешни драјвери симнато ако ти е Windows 32 bit имаш симнато за 64 bit

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Незнаев точно кај да го постирам мојот проблем..па ако е на лошо место нека биде префрлен каде што му е местото...значи

Иам графичка Ати радеон 9550 и иам инсталирано Ati display driver 9.3..мојот проблем е што неможам да инсталирам ниеден понов драјвер т.е. ни 9.4 па ни најновиот 9.7..цело време ми дава едно исто...погледнете..

ако случајно не се глеа сликата го пишува следново...
"Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit."
најнови драјвери за твојата графичка се 9.3,така да неможеш да инсталираш 9.4 или па 9.7 :smir:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
По грешка си избришав нешто од компјутерот (и ја испразнив кантата), дали има начин да се врати избришаното?? ФАЛА :)

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Можеш со Power Data Recovery
Има ли шанса да пронајде цел филм :pos2: Не го избришав од рисајкл бин туку од десктоп, по грешка го избришав фолдерот во кој се наоѓаше :uvo:

фала сепак, ај ќе пробам :)

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Има ли шанса да пронајде цел филм :pos2: Не го избришав од рисајкл бин туку од десктоп, по грешка го избришав фолдерот во кој се наоѓаше :uvo:

фала сепак, ај ќе пробам :)
одбери Advanced Recovery ќе ти најде и пред една година што си бришел...
види така

A

Alexander Nevsky

Гостин
Еј Дечки би ве замолил за мала помош:smir:
Како да отворам мс-дос програма на хп? знае некој? :toe:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Еј Дечки би ве замолил за мала помош:smir:
Како да отворам мс-дос програма на хп? знае некој? :toe:
На XP cmd, run па cmd.exe или за постари апликации command.com (command shell)

I

Intex

Гостин
Кога го форматирав PC-то почна да ми излегува дека имам уште 30 дена да го активирам Windows-от. Сега имам уште 5 и најверојатно после тоа нема да можам да го користам. Може некој да помогне?

Kajgana Shop

На врв Bottom