Добро еве плус провери тука има убаво објаснување.Decki ke ve molam POMOS. Zemav da go formatiram komjuterot, i koga zavrsi delot so formatiranjeto, se restartira i posle nejkese da si pocne so instalacija na XP-to. probav odponovo ama pak ne sakase da mrdne samo mi davase Recovery ili nesti slicno. ve molam za brz odgovor
Ah mame mu ebam trgna
по се изглеа така е...фала на одговоротИмаш изгледа погрешни драјвери симнато ако ти е Windows 32 bit имаш симнато за 64 bit
најнови драјвери за твојата графичка се 9.3,така да неможеш да инсталираш 9.4 или па 9.7 :smir:Незнаев точно кај да го постирам мојот проблем..па ако е на лошо место нека биде префрлен каде што му е местото...значи
Иам графичка Ати радеон 9550 и иам инсталирано Ati display driver 9.3..мојот проблем е што неможам да инсталирам ниеден понов драјвер т.е. ни 9.4 па ни најновиот 9.7..цело време ми дава едно исто...погледнете..
ако случајно не се глеа сликата го пишува следново...
"Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit."
Можеш со Power Data RecoveryПо грешка си избришав нешто од компјутерот (и ја испразнив кантата), дали има начин да се врати избришаното?? ФАЛА
Има ли шанса да пронајде цел филм :pos2: Не го избришав од рисајкл бин туку од десктоп, по грешка го избришав фолдерот во кој се наоѓаше :uvo:Можеш со Power Data Recovery
одбери Advanced Recovery ќе ти најде и пред една година што си бришел...Има ли шанса да пронајде цел филм :pos2: Не го избришав од рисајкл бин туку од десктоп, по грешка го избришав фолдерот во кој се наоѓаше :uvo:
фала сепак, ај ќе пробам
На XP cmd, run па cmd.exe или за постари апликации command.com (command shell)Еј Дечки би ве замолил за мала помош:smir:
Како да отворам мс-дос програма на хп? знае некој?