Г
Грејвдигер
Гостин
Ти пишува дека има активни 13 seeders и 34 peers. Бидејќи има повеќе peers од seeders побавно иде, пошто повеќе компјутери превземат отколку што сидуват.
Бидејќи овој процес бара едитирање на Регистерот, како и секогаш најпрво направете бекап на System.dat и User.dat, кои се сокриени во Windows директориумот.Ej дечки вака сега пак ме нервира тоа !!
Сакам да си ја вратам кантата во Desktop но КАКО ?:uvo::uvo::nesum:
Ej дечки вака сега пак ме нервира тоа !!
Сакам да си ја вратам кантата во Desktop но КАКО ?:uvo::uvo::nesum:
Вака е полесно:Бидејќи овој процес бара едитирање на Регистерот, како и секогаш најпрво направете бекап на System.dat и User.dat, кои се сокриени во Windows директориумот.
Отворете го Регистерот и навигирајте до:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\explorer\Desktop\NameSpace
Во левиот панел, кликнете со десното копче на NameSpace клучот и одберете New>Key. Напишете точно:
{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
и притиснете на Enter. (За да не згрешите, наједноставно би било да ја копирате горната линија во Clipboard-от и потоа да притиснете Ctrl-V по селекцијата на New>Key.) Во десниот панел кликнете со десното копче на (Default) и одберете Modify. Во Edit String дијалогот, на Value Data линијата, напишете:
Recycle Bin
и кликнете на OK. Затворете го Регистерот, кликнете еднаш на десктопот и притиснете F5 (за освежување), и ете ја вашата Recycle Bin икона.
Ако е избришан од регистрите мора така ако не е избришан тогаш може на овој начин :baeh:Вака е полесно:
Старт - Рун - gpedit.msc
Сега во User Configuration избери Administrative Templates па потоа Desktop. Двоклик на Remove Recycle bin icon from desktop и потоа стави од Enable на Not Configured. Стисно OK. За неколку секунди кантата ќе ти се појави на десктоп:smir:
Како форматираше? Со кој фајл систем?Ова со унлокер-от не помагна, но го фоматирав. Нема никакви фалови сега. Ќе се појави некој проблем дополнителен или форматот реши се?
Сполај ти за помошта!!!:back:
Ок сега имам проблем со запишувањето на нови песни. Копирам песна и кога ке ја паст-нам на мп3 не сака да отиде. Вели дека тоа усб повеке не е активно. Немам проблем со усб-излезот. Работи нормално, пробав со моето усб, работи нормално. Проблемот е во Кар Мп3-то. и сега чаре?:jaj:
за USB правилно е FAT32Како форматираше? Со кој фајл систем?
NTFS може ама ако имаш DVD со USB нема да ти го чита освен ако е FAT32Да ама може и ntfs. Има разлика пример со ntfs може да се копираат фајлови над 4гб значи прво зависи од големината на усб-то и за што користиш.