П
Паган-др
Гостин
Го форматирав компјутеров и сега ми требаат македонски фотнови. Од кај да ги симнам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тукаГо форматирав компјутеров и сега ми требаат македонски фотнови. Од кај да ги симнам?
По можеш да направиш формат без да ги избришеш документите... при инсталацијата само одбери хард диск и не ја форматира. така да системот сам сите документи ќе ги стави во еден фолдер Old Windows и ќе ги имаш тие документи
Момци памтам некој постави тука два линка за пракање гага пораки,не можам да ги најдам...поставете ги тука,ми требаат нешто...:smir:
По можеш да направиш формат без да ги избришеш документите... при инсталацијата само одбери хард диск и не ја форматира. така да системот сам сите документи ќе ги стави во еден фолдер Old Windows и ќе ги имаш тие документи
да .. не стискај формат ништо... ќе видиш кога ќе селектираш хард диск без да форматираш и идеш Next...ќе ти каже дека сите фајлови од предходниот опреративен систем ќе бидат ставено во фолдер под име old windows...Еден линк беше тоа и беше адд-он за Мозила ама не работи веќе
Значи инсталирам Виста одново без да бришам пред тоа партиција? Инаку има само еден хард-диск и само една партиција на која е се т.е. и Вистата и документите кои ми требаат.
Зошто сега ми е бавен интернетот ?
Признавам дека симнувам игра но чера не беше ваков интернетот и сега е бавен??
Чаре?![]()
ако симнуваш преку торент провери seed-leechЗошто сега ми е бавен интернетот ?
Признавам дека симнувам игра но чера не беше ваков интернетот и сега е бавен??
Чаре?![]()
Не ми е, немам го работено веке 20 дена откако ми беше расипан.Надминат лимит
Торент е, а како да проверам seed-leech ?ако симнуваш преку торент провери seed-leech
Значи некој друг видел од мене и он ја симнува сега пес?има скоро x3 пати повеќе peer(leech) од seed.peer е комп. кој што го шерува фајлот што ти го симнуваш а го нема комплетирано (значи и он симнува),заради тоа симнувањето ти иде споро,бројките да се обратни ќе си немал никакви проблеми вака ќе мора да трпиш :nesum:.