Помош, софтверски проблеми и совети

П

Паган-др

Гостин
Го форматирав компјутеров и сега ми требаат македонски фотнови. Од кај да ги симнам?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
По можеш да направиш формат без да ги избришеш документите... при инсталацијата само одбери хард диск и не ја форматира. така да системот сам сите документи ќе ги стави во еден фолдер Old Windows и ќе ги имаш тие документи
Кога се прави ова??? Кај ја има таа опција да ги зачува сите документи?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Момци памтам некој постави тука два линка за пракање гага пораки,не можам да ги најдам...поставете ги тука,ми требаат нешто...:smir:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Момци памтам некој постави тука два линка за пракање гага пораки,не можам да ги најдам...поставете ги тука,ми требаат нешто...:smir:
Еден линк беше тоа и беше адд-он за Мозила ама не работи веќе:tapp:

По можеш да направиш формат без да ги избришеш документите... при инсталацијата само одбери хард диск и не ја форматира. така да системот сам сите документи ќе ги стави во еден фолдер Old Windows и ќе ги имаш тие документи
Значи инсталирам Виста одново без да бришам пред тоа партиција? Инаку има само еден хард-диск и само една партиција на која е се т.е. и Вистата и документите кои ми требаат.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Еден линк беше тоа и беше адд-он за Мозила ама не работи веќе:tapp:

Значи инсталирам Виста одново без да бришам пред тоа партиција? Инаку има само еден хард-диск и само една партиција на која е се т.е. и Вистата и документите кои ми требаат.
да .. не стискај формат ништо... ќе видиш кога ќе селектираш хард диск без да форматираш и идеш Next...ќе ти каже дека сите фајлови од предходниот опреративен систем ќе бидат ставено во фолдер под име old windows...

и после од како ќе инсталираш би било добро со PowerQuest PartitionMagic хард дискот да го поделиш на 2 партитиции ... така да кога сакаш ќе можеш да форматираш

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Зошто сега ми е бавен интернетот ?
Признавам дека симнувам игра но чера не беше ваков интернетот и сега е бавен??
Чаре?:toe:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Надминат лимит

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Провери со провајдерот. Да не си прошол или они успоруваат.
Не верувам дека ти кочи поради temp files или антивирус.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ако симнуваш преку торент провери seed-leech

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
има скоро x3 пати повеќе peer(leech) од seed.peer е комп. кој што го шерува фајлот што ти го симнуваш а го нема комплетирано (значи и он симнува),заради тоа симнувањето ти иде споро,бројките да се обратни ќе си немал никакви проблеми вака ќе мора да трпиш :nesum:.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
има скоро x3 пати повеќе peer(leech) од seed.peer е комп. кој што го шерува фајлот што ти го симнуваш а го нема комплетирано (значи и он симнува),заради тоа симнувањето ти иде споро,бројките да се обратни ќе си немал никакви проблеми вака ќе мора да трпиш :nesum:.
Значи некој друг видел од мене и он ја симнува сега пес?

Kajgana Shop

На врв Bottom