П
Паган-др
Гостин
Го форматирав компјутеров и сега ми требаат македонски фотнови. Од кај да ги симнам?
тукаГо форматирав компјутеров и сега ми требаат македонски фотнови. Од кај да ги симнам?
Кога се прави ова??? Кај ја има таа опција да ги зачува сите документи?По можеш да направиш формат без да ги избришеш документите... при инсталацијата само одбери хард диск и не ја форматира. така да системот сам сите документи ќе ги стави во еден фолдер Old Windows и ќе ги имаш тие документи
Еден линк беше тоа и беше адд-он за Мозила ама не работи веќеМомци памтам некој постави тука два линка за пракање гага пораки,не можам да ги најдам...поставете ги тука,ми требаат нешто...:smir:
Значи инсталирам Виста одново без да бришам пред тоа партиција? Инаку има само еден хард-диск и само една партиција на која е се т.е. и Вистата и документите кои ми требаат.По можеш да направиш формат без да ги избришеш документите... при инсталацијата само одбери хард диск и не ја форматира. така да системот сам сите документи ќе ги стави во еден фолдер Old Windows и ќе ги имаш тие документи
да .. не стискај формат ништо... ќе видиш кога ќе селектираш хард диск без да форматираш и идеш Next...ќе ти каже дека сите фајлови од предходниот опреративен систем ќе бидат ставено во фолдер под име old windows...Еден линк беше тоа и беше адд-он за Мозила ама не работи веќе
Значи инсталирам Виста одново без да бришам пред тоа партиција? Инаку има само еден хард-диск и само една партиција на која е се т.е. и Вистата и документите кои ми требаат.
Провери со провајдерот. Да не си прошол или они успоруваат.Зошто сега ми е бавен интернетот ?
Признавам дека симнувам игра но чера не беше ваков интернетот и сега е бавен??
Чаре?
ако симнуваш преку торент провери seed-leechЗошто сега ми е бавен интернетот ?
Признавам дека симнувам игра но чера не беше ваков интернетот и сега е бавен??
Чаре?
Не ми е, немам го работено веке 20 дена откако ми беше расипан.Надминат лимит
Торент е, а како да проверам seed-leech ?ако симнуваш преку торент провери seed-leech
Значи некој друг видел од мене и он ја симнува сега пес?има скоро x3 пати повеќе peer(leech) од seed.peer е комп. кој што го шерува фајлот што ти го симнуваш а го нема комплетирано (значи и он симнува),заради тоа симнувањето ти иде споро,бројките да се обратни ќе си немал никакви проблеми вака ќе мора да трпиш :nesum:.