Pupone ти си легенда...дефинитивно треба да те стаат воџа на овчариsalata e glanc nova i na kosarka sobira okolu 800-1000:helou:
ke vidis vo sreda ma da vie ste golemi favoriti:helou:Боооооооооооооооооооо,многу бе! И ај не се срами по форумот со тие Овче Поле.Видов јас шо тим сте!!!!!!!!!!!!
ti be salam si sto pisuvas?????Шо сакате зборите ОВЧЕ ПОЛЕ се закон во среда РИСТИЧ ке даде 55 коша
А чкембари ке довагате ли да гледате како ке изгубите
уствари нема да гледате ке слушате од парко нема да има место
хахах поз до РЕД ДЕВИЛ
samo tolku?salata e glanc nova i na kosarka sobira okolu 800-1000:helou:
Прво...појма неам од кај сте така да не идам:pos2:Шо сакате зборите ОВЧЕ ПОЛЕ се закон во среда РИСТИЧ ке даде 55 коша
хахах поз до РЕД ДЕВИЛ
Ако не си запознаен со случајот не постирај.Се разбира дека имаше околу 7000гледачи коа Пелистер играше ракомет во челинџ купот и стигна до финале на за жал на некои му беа побитни парите па ја шитнаа утакмицатаsea ovoj pretera 7000ckembari kazi 7000gledaci ako taka racunas ti sekoj obicen covek za ckembar togas istoto vardar fudbal koa igrase(primer davam) na vardar-sparta praga imase 30 000 KOMITI poz
абе дај не треси зелени како прво капацитетот на салата дали е за 3 000Ако не си запознаен со случајот не постирај.Се разбира дека имаше околу 7000гледачи коа Пелистер играше ракомет во челинџ купот и стигна до финале на за жал на некои му беа побитни парите па ја шитнаа утакмицата
И тоа сите беа Чкембари кои постојано го бодреа клубот а имаше и многу кои не можеа да влезат оти беше преполна салата:salut:
Едно знам дека салата во Битола е доста флексибилна и доколку се наполни до даска шо се вика може да собере над 6000.А тоа колку биле не се знае пошто тогаш имаше страшна атмосфера и сете навиваа независно дали се Чкембари или обични навивачиабе дај не треси зелени како прво капацитетот на салата дали е за 3 000
како второ чкембари и ние знаеме колку се 500-600 души..иди друг да лажеш
како трето неможе цела сала да биде чкембари кај ви се гледачите...
не треси зелени молим те
али збориме за навивачи....неможе секој да биде навивач...ако збориме така ние со мзт у парк бевме 1000 души али од кој 400 беа навивачи другите се обични симпатизери на клубот...што добиле сила од атмосферата и дигнале раце у висЕдно знам дека салата во Битола е доста флексибилна и доколку се наполни до даска шо се вика може да собере над 6000.А тоа колку биле не се знае пошто тогаш имаше страшна атмосфера и сете навиваа независно дали се Чкембари или обични навивачи
На пример лани со Струмица во Кавадарци салата ечеше пееаа 2500 души а Лозари имаше 150 души
Бројката 7000 ја зедов од погорните постови така да ако не беа 7000 беа 5000сигурно а и да знаеш дека бери толку.Ама сигурно немаш појма каква е салата зш никогаш немаш дојдено а и не знаеш каква беше атмосверата кога Пелистер имаше силна екипа.А ако има добра атмосфера и добра игра од тимот со сигурносt се придобиваат и другите гледачи така да се прави пеколна атмосвера ама за тоа ти можиш да гледаш само на :tv: или на youtube:salut:абе дај не треси зелени како прво капацитетот на салата дали е за 3 000
како второ чкембари и ние знаеме колку се 500-600 души..иди друг да лажеш
како трето неможе цела сала да биде чкембари кај ви се гледачите...
не треси зелени молим те
али кажи ми ти синко бројка на „НАВИВАЧИ“ без обични гледачиБројката 7000 ја зедов од погорните постови така да ако не беа 7000 беа 5000сигурно а и да знаеш дека бери толку.Ама сигурно немаш појма каква е салата зш никогаш немаш дојдено а и не знаеш каква беше атмосверата кога Пелистер имаше силна екипа.А ако има добра атмосфера и добра игра од тимот со сигурносt се придобиваат и другите гледачи така да се прави пеколна атмосвера ама за тоа ти можиш да гледаш само на :tv: или на youtube:salut:
Abe ZacU kako prvo ti od koe selo siПрво...појма неам од кај сте така да не идам:pos2:
Второ...кој е тој Ристич сеа???
Трето...не се залетвај оти ако изгубите шо ќе прајш после?:baeh:
Арно кажа другарчето...подобриот нека победи...
А за таа салата 800 до 1000 души шо бери...знајш дека во Битола се имат собрано 7000 ЧКЕМБАРИ во салата?
Бај д веј...тој 11ката центарот го запамтив од првата утакмица во Битола...бооооооооооооо играчиште...алал да му е ем не` нашиба 20тина поени...ама шо е тука е...незнаеше да трча како прво и прво =)
so barat ckembari so nekoj amateri da se nadvikvat nema smisla ispd cesta mu eШо сакате зборите ОВЧЕ ПОЛЕ се закон во среда РИСТИЧ ке даде 55 коша
хахах поз до РЕД ДЕВИЛ