Фан клуб: Пелистер!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Честитки и од мене за победата на пелистер и до бившиот кошаркар на МЗТ талевски кој беше еден од главните за победата. Иначе многу бев нервозен затоа што судиите се гледа дека немаа тпима од судење или така им чини па на моменти мислев дека игра МЗТ а не Пелистерт заатоа што истите филмови се гледаа вечерва од сигурна победа на Пелистер на крај можеше да слави работнички. Затоа ми е мило што победија Битолчани за да престане веќе еднаш таа доминација на Работнички која ја уништуваше кошарката. Еве оваа сезона имаме повеќе изедначени тимови кои ќе се борат за титулата.

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Epa aj da vi se mnozat pobedite!!!Gi ispleskavte posteno!!!

Член од
12 октомври 2007
Мислења
26
Поени од реакции
0
pozdrav do site sto go podrzuvaat pelister ..jas mislam deka vo bitola e mn teshko da se izdvojuva pobeda vo takva eufori4na atmosfera..taka da 4estitki do kosarkarite na pelister koj stvarno igraja zakon...

SIMI4 USHI K*R DA PUSHI!!!

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
браво за пелистер, а посебно за Талевски со неговите офанзивни скокови ама тоа што го направи Мираковски беше досега невидено во една дерби утакмица да се постигне 39 к. и безброј асистенции

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Tooo,bravo Bitolcani...

95-91 go gledav natprevarot...mi se napravi merakot...

Talevski i Dejanovic i sekako Stankovic...si ja zavrsija rabotata...

Bravo..samo napred zasluzivte pobeda!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Дејановиќ одличен, ја понесе цела екипа и беше најдобриот играч на натпреварот. Талески одличен, се гледа неговото искуство од ваквите дерби дуели, на крајот се покажа... Станкович супер почна, но се истроши и така.

Покрај тоа што сум среќен што победи Пелистер, среќен сум и поради храброста и човечноста, пред се на тренерот на Работнички како и на неговите играчи, достојно и чесно го прифатија поразот и конечно машки подадоа рака.
Браво, денес не победи само Пелистер, денес победи и македонската кошарка. ;)

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Utre ke se odi so Amak Ohrid 1avtobus i 10 koli...lugeto se odbrani samo za informacija

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Амак СП 83-64 Свислајон Пелистер (на полувреме 49-27).

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Добро е...

и четврто место е успех, важно да влезиме во final4, после ќе видиме шо, како, зошто, кога.

Честитки до рибарите, за Пелистер повеќе среќа во следните дуели.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Пелистер или Амак една од овие две екипи ке биде на 4-тото место ќе влезе меѓу 4-те најдобри екипи...тоа е мое мислење..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Пелистер или Амак една од овие две екипи ке биде на 4-тото место ќе влезе меѓу 4-те најдобри екипи...тоа е мое мислење..
Ако не и двете на место на некоја скопска :) Уф мзт или фершпед да не се пласират :)

Kajgana Shop

На врв Bottom