Најсмешни и најнезгодни работи кои ви се случиле во кревет

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Па на скај нет почна концерт на silverchair( што никад не ги давале на македонска телевизија).
Јас само и реков, заеби ова ај за едно саат и пол ќе продужиме ја мора да гледам ова.
Се налути и си замина...пфф ме заболе:pos: и така музика ми е приоритет над жени.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Види го ова:
Станувам едно сабалје и шо ќе видам ......До мене лежи Крокодил (односно Крокодилка) хехехеххехех ...Јеби га бурен студенски живот беше тоа хахахахахах

Член од
18 мај 2008
Мислења
4
Поени од реакции
1
Nezgodno hm...Bese nekade 2 odnos,ne se znaevme dobro i se trudi partnerot da penetrira ama ete ne ide i jas ko sto sum si prirodno vesela fativ da si se kikotam tolku sponatno i prirodno,pa dobiv navreda deka go dekoncentriram.Sepak po mala pauzA se bese OK.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
кога партнерот сакаше да се префрли он отозгора и нагло стана. скоро ми го шина колкот. :)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
хахах те лаже дечкото хехех :)

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
always_unique напиша:
E сеа ме подсети, ми се има мене десено, со бившиот, секс на велико и коа рече крв на сите страни, ме исплаши искрено, и коа после ми кажува дека сум му ја зела "невиноста", демек и вие мажите имате такво нешто???
Јас типувам на хемероиди.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
always_unique напиша:
E сеа ме подсети, ми се има мене десено, со бившиот, секс на велико и коа рече крв на сите страни, ме исплаши искрено, и коа после ми кажува дека сум му ја зела "невиноста", демек и вие мажите имате такво нешто???
Или жилетче некое си скрила во вагината????:pos:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Аман бе не сте слушнале за тоа? Или барем да сте ја виделе таа кожичка дур пушите? Може да се скине ако се употреби преголема сила на пенетрирање, а ниеден од партнерите не е подмачкан. Боли ко лудо. Среќа што мене уште ми е тука.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
БејбиГрл напиша:
Па не беше баш во кревет...во кола :) Така малку незгодно,мора да се снаоѓаш во тесен простор и мене стапалото некако ми се заглави,ми се превитка некако незгодно и ме фати грч.Почнав да викам од болка да се препотувам а дечко ми ме гледа чудно,незнае што се случува :pos:После се смирив кажав што ми е ама многу ми беше криво што го уништив моментот
да не помисли овој дечко ти дека неможеш да му го издржиш хаха... се зафаркавам не сфакај озбилно

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
И мене ми се случи во кола, бевме на еден паркинг (еб**** место во градот), но не се скривме убаво и ноќните чувари сетија што е работата и почнаа да свиркаат и да ни светкаат. Ми се чинеше дека во секој момент ќе дојдат и ќе ни дадат флаерче за станбени кредити (како во реклабата беше исто). :) :) :)

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Досега се било во границите на нормалата, освен еднаш, не можев да го наместам да влези. Бруки, еј. Замисли го чупетш кај шо седи и чека, а ти се мачиш таму да ја најдиш дупката. :pos2::pos2:
Ама тогаш ми беше само 2 пат да имам односи, така да...

klipceto

Fire Walk with Me
Член од
27 мај 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
Досега се било во границите на нормалата, освен еднаш, не можев да го наместам да влези. Бруки, еј. Замисли го чупетш кај шо седи и чека, а ти се мачиш таму да ја најдиш дупката. :pos2::pos2:
Ама тогаш ми беше само 2 пат да имам односи, така да...
bate toj zdabe nema oci da gleda ama ima oset za dupka i ic da ne se sekiras sam ke ja najde bez da go mestis...

Член од
31 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
Lele luge,bese sv.Valentin,kaj nego doma i se bese romanticno. Pievme vino,a jas ne bev jadena...kako sum se opila.Na srede seks se strcav vo wc da povrakam.... uste mi e krivo so ja rasipav vecerta,mnogu bese ubavo.Ama taa ti e, bruka... :kesa: :kesa: :kesa:

Член од
2 јуни 2008
Мислења
17
Поени од реакции
12
Ова е доста јако
Бевме кај мене а моите беа дома па на дечко ми му беше незгодно па ајде као заклучија ми вика братата(а кај мене никој не доага у децка)и ја заклучив што ја заклучив и ко за малер тогаш мајка ми се качи и она тропа на врата ја испаничив каде сега да се скрие тој??па ајде застана он позади врата и пробвам ја да отворам и сватив дека вратава се заглавила па за срека имаше време пред да стане татко ми и да ја одглавува дечко ми да избега низ прозор и тоа од втори скокаше а што беше уште нај јако од све беше тоа што комшиите го пријавиле како крадец па го начекала патролна единица па дур да им објасни...па кога ми кажа на тел се смеевме за тоа можи добри недела дена...и сега кога ке ми текни повторно смеаа ме фака тоа беше вечер за паметење хехехех:pos2::pos2::pos2::nesvest::nesvest:

Член од
21 мај 2012
Мислења
110
Поени од реакции
92
Мене ми се има случено на сред секс, јас врз него, и тој ме држи за половината и ме тегне натаму наваму, се зезаме и само одеднаш ТРАСС, јас со главата се треснав во креветот...Од току силен удар се онесвестив, одвај ме освести, па ми даваше шекер и вода..резил !!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom