Најсмешни и најнезгодни работи кои ви се случиле во кревет

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Па на скај нет почна концерт на silverchair( што никад не ги давале на македонска телевизија).
Јас само и реков, заеби ова ај за едно саат и пол ќе продужиме ја мора да гледам ова.
Се налути и си замина...пфф ме заболе:pos: и така музика ми е приоритет над жени.

Види го ова:
Станувам едно сабалје и шо ќе видам ......До мене лежи Крокодил (односно Крокодилка) хехехеххехех ...Јеби га бурен студенски живот беше тоа хахахахахах

Nezgodno hm...Bese nekade 2 odnos,ne se znaevme dobro i se trudi partnerot da penetrira ama ete ne ide i jas ko sto sum si prirodno vesela fativ da si se kikotam tolku sponatno i prirodno,pa dobiv navreda deka go dekoncentriram.Sepak po mala pauzA se bese OK.

кога партнерот сакаше да се префрли он отозгора и нагло стана. скоро ми го шина колкот. :)

хахах те лаже дечкото хехех :)

always_unique напиша:
E сеа ме подсети, ми се има мене десено, со бившиот, секс на велико и коа рече крв на сите страни, ме исплаши искрено, и коа после ми кажува дека сум му ја зела "невиноста", демек и вие мажите имате такво нешто???

Јас типувам на хемероиди.

always_unique напиша:
E сеа ме подсети, ми се има мене десено, со бившиот, секс на велико и коа рече крв на сите страни, ме исплаши искрено, и коа после ми кажува дека сум му ја зела "невиноста", демек и вие мажите имате такво нешто???

Или жилетче некое си скрила во вагината????:pos:

Аман бе не сте слушнале за тоа? Или барем да сте ја виделе таа кожичка дур пушите? Може да се скине ако се употреби преголема сила на пенетрирање, а ниеден од партнерите не е подмачкан. Боли ко лудо. Среќа што мене уште ми е тука.

БејбиГрл напиша:
Па не беше баш во кревет...во кола :) Така малку незгодно,мора да се снаоѓаш во тесен простор и мене стапалото некако ми се заглави,ми се превитка некако незгодно и ме фати грч.Почнав да викам од болка да се препотувам а дечко ми ме гледа чудно,незнае што се случува :pos:После се смирив кажав што ми е ама многу ми беше криво што го уништив моментот

да не помисли овој дечко ти дека неможеш да му го издржиш хаха... се зафаркавам не сфакај озбилно

И мене ми се случи во кола, бевме на еден паркинг (еб**** место во градот), но не се скривме убаво и ноќните чувари сетија што е работата и почнаа да свиркаат и да ни светкаат. Ми се чинеше дека во секој момент ќе дојдат и ќе ни дадат флаерче за станбени кредити (како во реклабата беше исто). :) :) :)

Досега се било во границите на нормалата, освен еднаш, не можев да го наместам да влези. Бруки, еј. Замисли го чупетш кај шо седи и чека, а ти се мачиш таму да ја најдиш дупката. :pos2::pos2:
Ама тогаш ми беше само 2 пат да имам односи, така да...

Досега се било во границите на нормалата, освен еднаш, не можев да го наместам да влези. Бруки, еј. Замисли го чупетш кај шо седи и чека, а ти се мачиш таму да ја најдиш дупката. :pos2::pos2:
Ама тогаш ми беше само 2 пат да имам односи, така да...
bate toj zdabe nema oci da gleda ama ima oset za dupka i ic da ne se sekiras sam ke ja najde bez da go mestis...

Lele luge,bese sv.Valentin,kaj nego doma i se bese romanticno. Pievme vino,a jas ne bev jadena...kako sum se opila.Na srede seks se strcav vo wc da povrakam.... uste mi e krivo so ja rasipav vecerta,mnogu bese ubavo.Ama taa ti e, bruka... :kesa: :kesa: :kesa:

Ова е доста јако
Бевме кај мене а моите беа дома па на дечко ми му беше незгодно па ајде као заклучија ми вика братата(а кај мене никој не доага у децка)и ја заклучив што ја заклучив и ко за малер тогаш мајка ми се качи и она тропа на врата ја испаничив каде сега да се скрие тој??па ајде застана он позади врата и пробвам ја да отворам и сватив дека вратава се заглавила па за срека имаше време пред да стане татко ми и да ја одглавува дечко ми да избега низ прозор и тоа од втори скокаше а што беше уште нај јако од све беше тоа што комшиите го пријавиле како крадец па го начекала патролна единица па дур да им објасни...па кога ми кажа на тел се смеевме за тоа можи добри недела дена...и сега кога ке ми текни повторно смеаа ме фака тоа беше вечер за паметење хехехех:pos2::pos2::pos2::nesvest::nesvest:

Мене ми се има случено на сред секс, јас врз него, и тој ме држи за половината и ме тегне натаму наваму, се зезаме и само одеднаш ТРАСС, јас со главата се треснав во креветот...Од току силен удар се онесвестив, одвај ме освести, па ми даваше шекер и вода..резил !!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom