Led Zeppelin

• Креатор на темата Креатор на темата Razorblade Kiss
  • Време на започнување Време на започнување
Ако твоето слушање и знаење кулминира со STH ондак пер не се труди да пишуваш на темата... Не, STH не е најдобра песна на LZ!
(можам да го вриштам ова).

Stairway to heaven е више меинстрим и комерцијала.
Лила ја знае, ебате.

Преку кур ми е од позери шо слушале три песни од Led Zeppelin и се нарекуваат нивни фанови. Факинг лејм!

Луѓе што се фрустрирате толку со Stairway to Heaven!??!?!?!?!

Популарна песна е...аман!

Го тупите!

И што ако некој ви каже дека слушале три песни од Led Zeppelin ...вас нешто ви смета тоа? Постојат 300 начини да дознаете дали навистина ги слушаат LZ. Прашајте ги за Dazed and Confused...или Achilles Last Stand...или што знам...Џисз Крајст!

Chee Chi луѓево спомнаа милион песни од Лед Зепелин, а ти се фати за Stairway

Не треба да ти докажувам ама еве скриншот од мојот winamp дека неам само 3 песни од Зеплин и дека ги знам само тие.

untitledgr0.jpg

И не се прави многу паметен ОК? Ако сакаш уште докази ќе ти пратам скриншот од фолдерот каде што ја имам целата дискографија на Зеплин?

Жифчана сум шо да праам!

Иначе за алтимејт тест би ги натерала да ми отсвират нешо... :sport2:

Од Зеплин знам да ги свирам само Bring it on Home и Whole Lotta love. Без делот со гудалото по гитарата :pos:

П.С. Те убедив сеа дека не знам само 3 песни од нив?

pcjodamaster напиша:
Од Зеплин знам да ги свирам само Bring it on Home и Whole Lotta love. Без делот со гудалото по гитарата :pos:

П.С. Те убедив сеа дека не знам само 3 песни од нив?

Ноуп...

pcjodamaster... Аман бе сеа сакаш да ти кажуваме „Леле ти си Led Zeppelin master!” ...Led Zeppelin ги слушам од 1995 година...од тогаш ги иам соберено сите албуми, барам ваква „сертификација”? Не!

Гледам 14 години си, научи една работа во животот, тоа што го имаш како „атрибут” или нешто знаеш и умееш ...немора на другите влице да им го туркаш...со тоа само сосема погрешна слика доловуваш...„Еј гледајте слушајте...јас иам СЕ од Led Zeppelin!"...

Јас не го туркам на никој во лице тоа само сакам да го демантирам тоа дека Chee Chi мисли дека сум од вчера. Инаку јас не сум никаков мастер грешка си ме разбрал ти :) Инаку мавнете го разговоров доста се расправавме безвезе.

Chee Chi напиша:
Ако твоето слушање и знаење кулминира со STH ондак пер не се труди да пишуваш на темата... Не, STH не е најдобра песна на LZ!
(можам да го вриштам ова).

Stairway to heaven е више меинстрим и комерцијала.
Лила ја знае, ебате.

Преку кур ми е од позери шо слушале три песни од Led Zeppelin и се нарекуваат нивни фанови. Факинг лејм!

Преку кур ми е од `вистински фанови` што отпишуваат песна од нивниот `омилен бенд` само затоа што ја знаат многу луѓе. Ептен се хардкор ако знаат други песни и мрчат дека таа што е најпозната не е најдобра... :/

KohlBass напиша:
Преку кур ми е од `вистински фанови` што отпишуваат песна од нивниот `омилен бенд` само затоа што ја знаат многу луѓе. Ептен се хардкор ако знаат други песни и мрчат дека таа што е најпозната не е најдобра... :/

Потполно се согласувам...
Ама мал е...уште му нема скурчено и него од такви типови!

KohlBass напиша:

Не ми замеравај, ПМС.
И јас у принцип ги мрзам таквите ко мене...

Како ме поднесувате, човече?

Аlso a fan!!! Еден период денот не ми тргаше без All of my love

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom