Heroes

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Сега го погледнав новиот трејлер ќе биде неверојатно..:vozbud::vozbud:Едвај чекам 8 ми ..:vozbud::vozbud:

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
My name is Samuel, and i think we're gonna be great friends. XD
Гррррррр, кент вејт! :D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Па сигурно нема да биде позитивец, така да мора некоја уништувачка мисија да има.

Никогаш не ни бил позитивец..Јас сепак мислам дека ќе се здружаат со новиот лик..

С

Сатори

Гостин
Само незнам во оваа сезона што ќе му биде целта на Сајлар?
Веројатно ќе се обидува да се врати сам себе таков каков што се познава, затоа што низ сите три сезони Сајлер се бараше сам себе на секој можен начин, во секоја можна ситуација, за сега кога конечно се пронајде се тоа да му биде одземено, изгледа потрагата повторно ќе му почне.

Додека мене лично не ми е јасно од каде лезбејскава врска?:raz:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ааа на Клер ќе му се налути онај со водата дечкотоооо :pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Значи нема да трае долго, туку ќе биде само ... освежување во серијата.

Добро па ти што си запнала колку долго ќе трае..Мора нешто да има за гледаноста да биде поголема..:helou::smir:

С

Сатори

Гостин
Добро па ти што си запнала колку долго ќе трае..Мора нешто да има за гледаноста да биде поголема..:helou::smir:
Зошто не ми се допаѓаат таков тип на примеси во таква серија. Затоа. :)

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
go ima li nekoj citano stripot??
Jas sega go simnav, ke go procitam ovie denovi. Do sega ima 141 chapter , sekoj chapter e po 8-9 strani. Mozete besplatno da si gi simnete od oficijalnata stranata ili od http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Heroes_graphic_novels
tuka se podobro namesteni, direktno za siminjanje.
Vo stripot se dadeni poveke detali i backstory za likovite. Treba da se jaki :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom