Изгледа да ги сјебе сите батки со моки.Само незнам во оваа сезона што ќе му биде целта на Сајлар?
Досадно е тоа веќе, ваљда смислиле нешто друго.Изгледа да ги сјебе сите батки со моки.
Па сигурно нема да биде позитивец, така да мора некоја уништувачка мисија да има.Досадно е тоа веќе, ваљда смислиле нешто друго.
Па сигурно нема да биде позитивец, така да мора некоја уништувачка мисија да има.
Веројатно ќе се обидува да се врати сам себе таков каков што се познава, затоа што низ сите три сезони Сајлер се бараше сам себе на секој можен начин, во секоја можна ситуација, за сега кога конечно се пронајде се тоа да му биде одземено, изгледа потрагата повторно ќе му почне.Само незнам во оваа сезона што ќе му биде целта на Сајлар?
lezbejskata vrska ke pocne vednas na 2-rata epizoda od novata sezona otkako kler ke pocne so skolo imaat mala romansa so cimerkata...Додека мене лично не ми е јасно од каде лезбејскава врска?:raz:
huh...?Ааа на Клер ќе му се налути онај со водата дечкотоооо :pos2:
Значи нема да трае долго, туку ќе биде само ... освежување во серијата.lezbejskata vrska ke pocne vednas na 2-rata epizoda od novata sezona otkako kler ke pocne so skolo imaat mala romansa so cimerkata...
ke pocne 2 ep i ke trae mislam prasav i seuste ne mi vratia odgovorЗначи нема да трае долго, туку ќе биде само ... освежување во серијата.
Значи нема да трае долго, туку ќе биде само ... освежување во серијата.
Зошто не ми се допаѓаат таков тип на примеси во таква серија. Затоа.Добро па ти што си запнала колку долго ќе трае..Мора нешто да има за гледаноста да биде поголема..:helou::smir: