Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
WTF ГЛУПОСТ ! НЕЈТАН УМРЕ :O! А можеше само крв малце од клер и ке се вратеше дечкото ко ноа шо се врати ко умре вгла застрелан...! немаат логика.. ја поубо би ја смислил епизодата... WTF DIE HEROES DIE :@

Ајде некој да ми напише на профил како завршува овој волум, зошто уште не сум ја гледал епизодата.

еј луѓе заврши трета сезона?? мислам ја комплетираа ли??

Сношти конечно и јас ја изгледав последната епизода. Со ова што му се случи на Нејтан, всушност не умре тој, туку Сајлар. Мораше некој од позитивците да има Ultimate Power (порано Петар), па да не е пак Петар направија да е Нејтан. И да прашам две работи кои не ми се јасни, како Сајлар успеа да полета без да го убие Нејтан? И што всушност прави Сајлар кога ги убива батките и им ги зема моките?

Не јаде мозоци бе. Тој кажа дека му е одвратно јадењето мозоци, кога Клер го праша дали ке и го јаде мозокот сега. Има нешто друго во врска со мозоците. Ке може некој да ми објасни.

Тоа го прави со помош на неговата првобитна моќ, да ги сфати работите како се случуваат, го проучува мозокот на жртвата, сфаќа како го прави тоа и почнува и тој да го прави истото. Имаше во една епизода, всушност мислам дека и беше во таа епизода кога и ја отвори главата на Клер :)

Тоа го прави со помош на неговата првобитна моќ, да ги сфати работите како се случуваат, го проучува мозокот на жртвата, сфаќа како го прави тоа и почнува и тој да го прави истото. Имаше во една епизода, всушност мислам дека и беше во таа епизода кога и ја отвори главата на Клер :)
Фала на објаснувањето брат. И уште едно прашање ми остана неодговорено. Како Сајлар леташе без да го убие Нејтан?

Сношти конечно и јас ја изгледав последната епизода. Со ова што му се случи на Нејтан, всушност не умре тој, туку Сајлар. Мораше некој од позитивците да има Ultimate Power (порано Петар), па да не е пак Петар направија да е Нејтан. И да прашам две работи кои не ми се јасни, како Сајлар успеа да полета без да го убие Нејтан? И што всушност прави Сајлар кога ги убива батките и им ги зема моките?

Сега за сега Sylar „мисли“ дека е Nathan, ама не за долго. Ја виде последната сцена од сезоната со часовникот во канцеларијата?

Кога ќе биде наредната епизода ќе има прекин или ке си продолжи??

Сега за сега Sylar „мисли“ дека е Nathan, ама не за долго. Ја виде последната сцена од сезоната со часовникот во канцеларијата?
Ке си мисли засекогаш. Тој не се секава на ништо и затоа си мисли дека е Нејтан. Мислам дека со Сајлар се е завршено, сега ке се појават нови негативци.

Чепкав низ интернет да видам што ке се случува наредите епизоди не најдов ништо...Ако најде некој нешто нека пише..

Има некој линк да ми дае кај можам да ги глеам некој епизоди или само на ТВ ја даваат ?

Sylar може да лета со помош на телекинеза, но не толку брзо како Nathan. Може и да ја проучи моќта на друг без чепкање по мозокот како што направи со Elle, така да или ја проучил моќта на Nathan, или се спуштил себе си со помош на телекинеза низ прозорот. Но доколку ја нема моќта на Nathan не ќе може да го имперсонира, па претпоставувам дека ја има моќта на летање.

Инаку крвта на Claire помага за оздравување, не и за оживување. Најверојатно сите очекуваа Nathan да се спаси како Noah во втората сезона, но Noah (ваљда) сеуште не беше мртов, па Mohinder го спаси.

Инаку во врска со финалето на оваа сезона, очекував и се надевав дека Nathan ќе умре, затоа што ми се здосади од него. Тој беше преупотребен лик и без него ќе можат да се сконцентрираат на други интересни ликови. Но бидна што бидна и сега тој пак останува во некоја форма... но не за долго, затоа што Sylar eventually ќе се сети, како Peter во втората сезона. A ако не се сети Matt ќе го "пушти".

@aqva
може да се гледа online и да се симне, н не знам зошто не можам да ти пратам пп :toe:
гуглај вака: surf the channel heroes - за гледање online

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom