Vodkamixx фатен на сигурносни камери

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
После обвинениата Vodkamixx е следен од повеќе агенти (007:pos:)...да не навлегувам во детали државна тајна е. Битно ќе биде изнесен пред лицето на правдата и ќе му биде судено. :pos:

ц.ц.ц... кој ремет го удривте, зарем стварно немате попаметна работа? знам дека има луѓе на кои им доцни пубертетот али ова е стварно... неам зборови... :vozbud:

Шефов ни го нападнаа бе што е ова човекот само чекаше момент обезбеџењето да не гледа и одма телефонче ќе попареше

Го имат на камера во Битола. И сеа?

Колку стилски се движит..:)

familija mi je Fantom_oh :pos: Bas interesantno so ovaj snimak hehe

Ааа Декс чоек од тебе неможе да се скрие. :pos:

А ова снимакот од FBI директно ли е? :pos:

Сеа београдските синдикалски агенти ги контактирам за обезбеџење да ми бидат. :pos:

Моментално го криеме Шефот во неговата тајна куќа во Битола, наскоро ќе го транспортираме во Скопје, во тајното засолниште на ИнМемориам синдикатот.

Што да се прави, Водка отсекогаш беше склон на пороци, како ремет и јавно омаловажување, се очекуваше да наидеме во конфликт со власта... :pos:

Е море лопов еден :kesa:

Мене ми заличи прв пат кога го гледав клипот дека нешто шмркензи.

Nov clen sum i ne mi e jasno so e so covekov moze nekoj da mi objasni ? :D podetalno...

Море, среќен роденден кајгана!

Е море лопов еден :kesa:

Мене ми заличи прв пат кога го гледав клипот дека нешто шмркензи.
WTF???:nesvest:
иначе во наредната епизода...Водкамикс во бркотница со полицијата по улиците на битола:vozbud::vozbud::vozbud:

Море, среќен роденден кајгана!
Среќен Роденден и од мене, леле Кајгана јас и ти сме исто стари*

Абе РАЗОЧАРАН (Диспеир) аман со темиве си ги откопал од праисторијата, ме напраиви вчера да читам и читам теми за да сфатам што било финтата со Водка микс кој патем не пали цигара пред излог...

Хехе водкамикс реметите ви биле стварно закон сега гледам што мислел Тончи со мсн муабетот со КаиТек, за новиот кајгана портал.

...да дополнам и Блогот ви е закон :wink:

*копирајт бај Еце

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom