Shaman

• Креатор на темата Креатор на темата IZnogoud
  • Време на започнување Време на започнување
Sto e tolku cudno vo toa sto si istepal Shaman So rog
Sekako deka Rogue I lock mozat da istepat shaman
ama .....

Shaman e carsko da go igras!za mene e edna od naj dobrite classi!Ako sakas da znaes na koj talenti e po dobro togas ja ke ti kazam.do lvl 60-70 naj dobro e da bides enchament za nad lvl 60-70 bidi se elemental combat zasto enchament sucks na lvl 70 koga ke ois raidovi,za to poslusaj me.a ako sakas da igras na server eu-magteridon samo /w daree i ja ke ti pomagam.na magteridon ima mn makedonci so se od resen a i lugeno se zakon a i vo edno to e pro server!aj ke si vidime drug pat!:toe:

Saman , dobro e . Mana do sega ne mi snemalo (igram na piratski server) , si gi tepam so mejs i sajld . Nekako mnogu e lesno dali oti e piratski server koj znae so e ... Ama do sega se isprobav ( na klasi mislam ) na piratski server od saman ne vidov nisto pojako pozz

Saman , dobro e . Mana do sega ne mi snemalo (igram na piratski server) , si gi tepam so mejs i sajld . Nekako mnogu e lesno dali oti e piratski server koj znae so e ... Ama do sega se isprobav ( na klasi mislam ) na piratski server od saman ne vidov nisto pojako pozz

На оргинален сервер ми се чини Еnchament Shaman и Feral Druid е најслабото нешто шо постои. Зборам за PVP арена ..

Хихи има добри шамани ако го знае некој DeadKnighT WooooooW eden od najdobrite Shamani vo Makedonija beshe mozebi i uste e vo top10 hh:pos2:

abe kj shaman sve talentite se ubaaj ama treba da znaes da igras
eve ce vi kazem eden shaman od makedonija (Tetovo) Elemental e pa igra arena i topi sve i plus u svaki raid go primaa
Elemental 4ever Enchancement 4 never Restoration 4 sometimes :D:D:D:D:D:D
Name : Achillis
Server : onyxia
Guild : Eternal

Alt name : Djurcin
Server : onyxia
Guild : Eternal

a.Luge SHAMAN ima u sekoj raid
1.radi totemi
2.radi chain heal
b.Sekoja klasa si ima svoja zadaca u raidot taka da ne mozete da idete sunwell primer samo so paladin ili samo so shaman healeri

Specc sto najmnogu se koristi momentalno za shamani e resto... Correct me if i'm wrong... Enhancement shaman e interesen za igranje ama slabo... Elemental shaman e must have za arena 5v5...

shamani stvarno top rasa, inace water totemi ti se zakon, so niv mana nikad nema da ti snema, a inace rockarbiter definitivno najaki

Без навреда кон дечкото ама толку е очигледно дека нема стигнато поише од 10-ти лвл :smir:

Иначе да Shaman е прилично добар без разлика на спец, иако ја мразам Enhancement shaman, многу ми е нубски спец стискаш едно копче цело време и тоа не претерувам, само едно, и ете ако раидаш плус тотеми што ставаш...воглавно таква игра е вов ама Enhancement shaman е стварно :tapp:

Igram Shaman 2 godini rajdam BT/SWP i nikoj nemoze da me jade na healing. Uvek sum prv na healing done. Chain Heal FTW. Naj zakon klasa sto ima u wow e shaman.
Btw toa so zborite enhance ili elemental neznam kako e da igras pvp so toj spec. Specan sum resto LvL up samo kako enhance. Ali u pvp mi e smrt kako resto mn malce HK pravam kako resto.

Streethealer > Zenedar > Guild name : Jato

се согласувам со анонимен..
на шаманот му треби само Agg.. totem Windfury..
лок или мејџ.. хехе.. прист и така натаму.. cloth class од шаман добиваат 1 shoot и доста е.. дефинитивно Enchantment.

се согласувам со анонимен..
на шаманот му треби само Agg.. totem Windfury..
лок или мејџ.. хехе.. прист и така натаму.. cloth class од шаман добиваат 1 shoot и доста е.. дефинитивно Enchantment.

Како ке добие мејџ 1 shoot , ко нема ни да го доприш, а и за лок шо знај кај тера важи истото. Како енха шаман можиш да тепаш само прист, а како шо е играта сега од рог под cheap shot ке умриш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom