- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 10
Jas da vi kazam edna vest KRAJ ZA KK STRUMICA 2005 nema da imame ni klub ni za prvenstvoto ni prosecen se e gotovo kolaps:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Енерџи..уживај...не сме у концентрационен логор...Маркус од ка избриша мислењата треба и санкции јас мислам за тва од мзт шо почна... а не само мислења да се бришат.
Демонче таа е таа..до чера беше се арно денеска се наопко...
Внучко сакаш ли да одмараш од фан клубот..?!pozz:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:
Ако мислете дека ве лажев,оК...И на мене ми дојде преко кур од се...Не можам да се помирам со тоа дека ке немаме екипа....Ако не ми веруватвте на мене еве погледнете ги и изјавите на Панајотис,на ВЛАСОС ....Но во мене секогаш е имало надеж има и сега...Koj ќе ве разбере и вас До чера брее какви спонзоре каков клуб малеее Божо Барац на припреми па Јосцо Кадџич повратник од Олимпијакос (т.е плејмејќер) незнам ти шо разни глупости ... Говори и Влаикидис оти ќе имаме клуб па саа немаме и саа тава тее црвен снег да врне од ведро небо :uvo::uvo::uvo: Незнам само така сте тропале изгледа за грчките спонзори :jaj::jaj:
Ми иде да се џитнам од 18 спрат на доле веќе од такви глупости инфарк ќе добиим :uvo::uvo: