как бе нема ке играме 100% со се заебавате сеа :helou::helou:Нема, нема.. здравје нека има
Нема..важно е клуб да имаме..БИБЛ и така се повеќе наликува на отпишаните..Нема БИБЛ по се изгледа за Струмица Жално Но Вистинито.
Да.Важно клубот да постои и да се бориме на домашната сцена.Нема..важно е клуб да имаме..БИБЛ и така се повеќе наликува на отпишаните..
кази ги де тие со ги имасКошарка шо ке има ке има. Тимот не верувам да се распадне ке атакуваме на 2 титули годинава пак јас мислам.
Струмикс Маркус .. некој др повеке информации за откажувањето од БИБЛ? јас имам некои инфо ама...
4 ти кажуваме оти нема да има БИБЛ? Шо оште питаш?кој ви кажа оди нема БИБЛ кажејте ми ак знаате или така си трескате:helou:
Знајаах оти ке питаш.кази ги де тие со ги имас
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ако играаме нема се да дојдат грцки навиваце беПууу бе да го е*ам, за џабе знаме си купувах да нервирам грците да сибам.
Е арно де на играчето как ќе им истакнаах едно знаме 2 на 2 и как ќе им свирааме и как ќе викааше цела сала УУУУ на химната немаше да им биде исто.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ако играаме нема се да дојдат грцки навиваце бе