- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Ти кажах не се ни замарам со тава.:helou:e hristov e neli e alpha banka generalen sponzor a ???
Ти кажах не се ни замарам со тава.:helou:e hristov e neli e alpha banka generalen sponzor a ???
kakvo e tava poteklo ako moze da znamСекако се спонзорите од "субсахарско "потекло, ама Алфа банка не е...Кои се...не се ни замарам со тоа. Нека има кошарка!
me 2Од Грција се спонзорите:helou:....Јас знам дека ќе се повеќе не еден,ама тоа и не ме интерсире почнавме да градиме еќипа а кој ќе дава пари,алал нека му е и господ нека му даде многу здравје:pos2::pos2па што сака нека е човекот)...
Важно знам дека повторно ќе се радувам на победи,тоа го знам-а тоа ме прави најсреќен човек кога ќе победи Струмица:helou:
Стварно кој ќе дава пари алал да му е, Господ нека му дава здравје, ама и повеќе заработувачка, сваќаш ако има повеќе за него ќе има и за клубо. :smir:Од Грција се спонзорите:helou:....Јас знам дека ќе се повеќе не еден,ама тоа и не ме интерсире почнавме да градиме еќипа а кој ќе дава пари,алал нека му е и господ нека му даде многу здравје:pos2::pos2па што сака нека е човекот)...
Важно знам дека повторно ќе се радувам на победи,тоа го знам-а тоа ме прави најсреќен човек кога ќе победи Струмица:helou:
od deka znaas kakov e playo i koj e taj play da jazi ak znaas :nesum:Плејо кее ного добар ке видате..само да дојде.
e od deka znas kakov e playo i od deka e ako moze da ni kazesПлејо кее ного добар ке видате..само да дојде.
ne poctoruvam isto geska su pretisnal izgleda za tava (izvinejte):helou::helou::helou:Тимчо, ај не повторувај едно исто по сто пати!
Ако некој знае и ако сака, ќе напише тука.
Нов си тука, ќе се научиш како одат работите...
Чисто добронамерно.
Стрпи се... шо си запналe od deka znas kakov e playo i od deka e ako moze da ni kazes
На мене некој од форумо ми кажа оти е Алфа Банка, мислам дека калпазано Демонце14 беше, не ми текнува саа.. А за кошарка ако треба и Заев, Цветков нек играт јас ќе одам да гледам, макар и со 5 играча да сме, как Маврово лани ...Секако се спонзорите од субсахарско потекло, ама Алфа банка не е...Кои се...не се ни замарам со тоа. Нека има кошарка!