Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ne se zaebavam toa e vistinata taka da gomnojadcite ke treba da pocekaat desetina god za rasformiranje na klubot

Ак се заебава ќе го најдаме и ќе го претепаме :vozbud:
заебанција.
Ај ако е сериозна информацијата напишејте нешто повеќе
siguren sum deka ne sakas da znaes koj sum

Тивериопол не се зајбави саа и стварно кажи дали е точна таа информација ?

Еј де бе дајте смирете го тој Фа997 само се препукува на нашата тема дајте му едно банче да се олади..

pa samo ti provociras na forumov, vidi si gi postovite pola ti se protiv mene, najverojatno poso ne mozes da vrakjas na moite postovi pa baras ban, drugo nema.

99.9 % Нема кошарка во Струмица.....

se uste ima dogovaranje dali lukoil ke pokriva 50 % od parite ili se ke vidime sto ke se sluci deneska inaku isto kako i ti i jas imav informacii za raspaganje na klubot no do toa nema da dojde

se uste ima dogovaranje dali lukoil ke pokriva 50 % od parite ili se ke vidime sto ke se sluci deneska inaku isto kako i ti i jas imav informacii za raspaganje na klubot no do toa nema da dojde
Сакаш да кажеш или делимично спонзор (50%) или целосен спонзор на клубот, така?
Тоа само би требало да се договори, а?

marcus ti kaza radicall, ke ima samo so poslab kvalitet, dokolku ne uleta LUKOIL

Добро знам дека Радикал е доста запознат со ситуацијата во мак. баскетот ама и јас знам по нешто..
Вечер на играчите ќе им биде кажано....догледање...оти можат да го напуштат клубот..Единсвено оние 0.1% да се остварат па да биде поинаку...Нема ни Соколи ни Маврово...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom