Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ке има сигурно тии денови информација и јас имам една ама не га кажувам едноставно да не "зеет" некои. Поз

mojot broj e 075 257 222 ako nesto te interesira javi se ke ti objasnam a ne da jades lajne komotno javi se i se ke ti objasnam inaku se vikam kole cisto da znaaes a u ponedelnik sum u sk pa javi se ke se vidime ke diskutirame nemora preku forumot da se silis jas ne sum picka i nema da bidam zatoa i go ostaviv mojot broj a vo ponedelnik najverovatno ke bidam vo sk po rabota a sigurno ke se vidam i so grne pa se nadevam i deka ke te zapoznaam pa da sti objasnam nekoi raboti odkolku da jades lajna po forumite

Може и мене да ме запознаеш со Грне? :vozbud:

A be so vi je vas na site.Se zanesuvate demek site go znaete.Vamu pa golemiot covek.Ste zastanale nekogas sonego kako negovi fanovi i mislite sete e taka.Toa znaci deka ja se znam so site kosarkari na Feni.I da stoel nekogas so vas mislite ke ve poznae na ulica.Deka ste razmenile dva zbora i ste stanale prijateli...

A be so vi je vas na site.Se zanesuvate demek site go znaete.Vamu pa golemiot covek.Ste zastanale nekogas sonego kako negovi fanovi i mislite sete e taka.Toa znaci deka ja se znam so site kosarkari na Feni.I da stoel nekogas so vas mislite ke ve poznae na ulica.Deka ste razmenile dva zbora i ste stanale prijateli...

Зашто вака дрско ми постираше? Па јас стварно сакам да го запознаам :(

И од каде знаеш ти еве на пример Тивериопол колку се има со него?Јас со Грне се немам многу,ама така некогаш ....:tapp:

П.С А што сакаше да кажеш со постот сварно незнам...:helou:

Абе еј шо се занесуват толко тиии ... Се знајале со Грне не ти знам со кој друк... И шо саа јас се знам со Пандев и шо треба саа ? Бог да чува ... Ај доста со глупости туку кажејте нешто околу струмица !

mojot broj e 075 257 222 ako nesto te interesira javi se ke ti objasnam a ne da jades lajne komotno javi se i se ke ti objasnam inaku se vikam kole cisto da znaaes a u ponedelnik sum u sk pa javi se ke se vidime ke diskutirame nemora preku forumot da se silis jas ne sum picka i nema da bidam zatoa i go ostaviv mojot broj a vo ponedelnik najverovatno ke bidam vo sk po rabota a sigurno ke se vidam i so grne pa se nadevam i deka ke te zapoznaam pa da sti objasnam nekoi raboti odkolku da jades lajna po forumite

bas tebe ke ti se javam da te prasam ako me interesira nesto, i kaj vide deka se silam, pa ti se silese vo postot sto ti go pokazav, a sea kako sto gleam nemas sto da kazes na taa tema, i ne se sili mnogu:tapp:
P.S. i uste ednas da ti kazam fala za tocnata informacija deka ke donesete 2 pomokni sponzori vo petok, se gleda deka znaes sve

Energi, kazi ga informacijata, nikoj nema da zee ne se sekiri :)

No Way! после да ми реплицират да ми говорат тва онава нели ке дојдел тај онај. Оти нели знааш скопјанто се такви чекат нешто такво да те изедат право.

Не се заебава у такво време нема потреба од заебанции..

Може и мене да ме запознаеш со Грне? :vozbud:[/quot ti izgleda imas nekoj problem so tolko jades lajna po forumite na site mislam deka ne e ubavo da go pravis toa ako sakas da mi kazes nesto moze i tet a tet a ne preku forumot se uste vazi ponudata isto kako za f.a taka i za tebe

Се заебаваш со нас или си зел некоја јака дрога ?

Ак се заебава ќе го најдаме и ќе го претепаме :vozbud:
заебанција.
Ај ако е сериозна информацијата напишејте нешто повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom