Vetrence
...believe in yourself! :)
Ке има сигурно тии денови информација и јас имам една ама не га кажувам едноставно да не "зеет" некои. Поз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mojot broj e 075 257 222 ako nesto te interesira javi se ke ti objasnam a ne da jades lajne komotno javi se i se ke ti objasnam inaku se vikam kole cisto da znaaes a u ponedelnik sum u sk pa javi se ke se vidime ke diskutirame nemora preku forumot da se silis jas ne sum picka i nema da bidam zatoa i go ostaviv mojot broj a vo ponedelnik najverovatno ke bidam vo sk po rabota a sigurno ke se vidam i so grne pa se nadevam i deka ke te zapoznaam pa da sti objasnam nekoi raboti odkolku da jades lajna po forumite
A be so vi je vas na site.Se zanesuvate demek site go znaete.Vamu pa golemiot covek.Ste zastanale nekogas sonego kako negovi fanovi i mislite sete e taka.Toa znaci deka ja se znam so site kosarkari na Feni.I da stoel nekogas so vas mislite ke ve poznae na ulica.Deka ste razmenile dva zbora i ste stanale prijateli...
И од каде знаеш ти еве на пример Тивериопол колку се има со него?Јас со Грне се немам многу,ама така некогаш ....A be so vi je vas na site.Se zanesuvate demek site go znaete.Vamu pa golemiot covek.Ste zastanale nekogas sonego kako negovi fanovi i mislite sete e taka.Toa znaci deka ja se znam so site kosarkari na Feni.I da stoel nekogas so vas mislite ke ve poznae na ulica.Deka ste razmenile dva zbora i ste stanale prijateli...
mojot broj e 075 257 222 ako nesto te interesira javi se ke ti objasnam a ne da jades lajne komotno javi se i se ke ti objasnam inaku se vikam kole cisto da znaaes a u ponedelnik sum u sk pa javi se ke se vidime ke diskutirame nemora preku forumot da se silis jas ne sum picka i nema da bidam zatoa i go ostaviv mojot broj a vo ponedelnik najverovatno ke bidam vo sk po rabota a sigurno ke se vidam i so grne pa se nadevam i deka ke te zapoznaam pa da sti objasnam nekoi raboti odkolku da jades lajna po forumite
nov sponzor na KK STRUMICA i definitivno od deneska e LUKOIL pozdrav :helou:
Може и мене да ме запознаеш со Грне?[/quot ti izgleda imas nekoj problem so tolko jades lajna po forumite na site mislam deka ne e ubavo da go pravis toa ako sakas da mi kazes nesto moze i tet a tet a ne preku forumot se uste vazi ponudata isto kako za f.a taka i za tebe
Се заебаваш со нас или си зел некоја јака дрога ?