Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Abe da ne se naluti sopstvenikot na Feni ta ni sterijo ce vide ni nis...
A ti od koga pocna za Rabotnicki da se kotis?Mislev ke mi prerece nes za Strumica a on mi se smee za Rabotnicki...PA i se kleste :toe::tapp:
Ти салам ли си бе Штејро незнааш кој е ој закопи се негде нем он да се налуте па да виите после па 6-7 години ка ќе зима Фершпед титула не се пези така..

Aj ti kazmi mi mene koga MZT FON UNIVERZITET IMA OSVOENO TITULA!?!?!Aaa da... i od koja ekipa go ima doziveano najgolemiot poraz? Aj koga ke go najdes toj podatok postiraj.. da ti pomognam prvata bukva na klubot e S :wink:

nemate sto da vratite na postovite i pocnavte so titulite , znaes najiskreno uste milsam deka ni e rano za titula ke si dojde vreme i za toa , ako koga ke pukne da pukne kako sto treba

Abe skopjani so koj k*r se naostrivte na nasata tema a?
Strumica takva Strumica onakva nema tradicija nema navivaci.. nie sto sme? Zosto togas ova e najposetuvana tema vo Kosarka!? Aj pisete si tamu na Fan Klub: MZT klub so budzet so IDNINA kako sto vika toj tvojot kolega :pos2::pos2::pos2:

Aj ti kazmi mi mene koga MZT FON UNIVERZITET IMA OSVOENO TITULA!?!?!Aaa da... i od koja ekipa go ima doziveano najgolemiot poraz? Aj koga ke go najdes toj podatok postiraj.. da ti pomognam prvata bukva na klubot e S :wink:

veruvaj za ova so porazov ke najdam koga strumica bese vo rangot na sokoli. mavrovo odnosno pred 2 godini i godinite pred toa i ke ti postiram za da ne seres po forumov vekje

Која е поентата на твојов пост. Прашан за меѓусебниот скор на Мзт и Струмица ти пишуваш за некој си Пандев. Кој е тој? Има многу кошеви дадено против Мзт? Јас не го знам, не сум го запамтил да изиграл нешто посебно....аууууу незнаеш што да одговориш па затоа почнавме Лацио - Бреша муабети...ок де.

Немаш одговор, па напушен бил. Убаво ве праша човекот, дали некој знае каков е меѓусебниот скор на Струмица и Мзт во историјата
Поентата на мојот пост ви е многу јасна...Бидејќи ние незнаме де кажи ни колку е меѓусебниот скор меѓу Струмица-Мзт.(Фон Унивирзитет)

Ohhh bee ti sigurno si napusen od nekoja treva so pominat rok!!! :helou::helou:Ne zasluzuvas odgovor za nisto pa taka da nema da go dobies!

Ти барем според аваторов треба да знаеш дека тревата колку е постара толку е подобра и појјака...Ама па ти врвките од патиките незнаеш да си ги врзеш а не вакви работи....

Мочко еден ја не сум заслужувал одговор?Немаш одговор а не е дека не заслужувам...

Не ме ни интересира....

Значи основно правило, ако незнаеш нешто неможеш тоа нешто да го ставиш во споредба со друго нешто...логички

СрРулс, јас само ве прашав за буџетот на Мзт, пошто вие го знаете, гледам и споредби почнавте да правите, знаете и кој играчи потпишале и не потпишале за нас, а јас пошто имам некои обврски деновиве не сум во тек, па баш сакав да ми подпомонгете малце, да ми дадете свежа информација

Abe skopjani so koj k*r se naostrivte na nasata tema a?
Strumica takva Strumica onakva nema tradicija nema navivaci.. nie sto sme? Zosto togas ova e najposetuvana tema vo Kosarka!? Aj pisete si tamu na Fan Klub: MZT klub so budzet so IDNINA kako sto vika toj tvojot kolega :pos2::pos2::pos2:

Aко неможеш да вратиш на нашите постови и аргументи поубаво одјави се од форумов и не пишувај.Мочко еден.

Радикал одговори ми колку е меѓусебниот скор помегу Струмица-Мзт...Во цела историја на македонската кошарка.
Ама Струмица кога е била под името Македонија 91,Поло Трејд и слично...

Aко неможеш да вратиш на нашите постови и аргументи поубаво одјави се од форумов и не пишувај.Мочко еден.

Како ке врати кажи ми? Гледаш од културно прашање они почнуваат ама Струмица има семафор, го има Пандев, Богоев, Караманолев, има трговски и ти пак, дали знаеш за кошарката пред 3 години во Струмица, и тие пак, ама најубав град е, најголем стандард, најдобра трева...а на прашањата до утре да чекаш нема да добиеш одговор.

И јас не го знам вкупниот меѓусебен скор на Мзт и Струмица, но мислам дека е некаде околу 5:1 во корист на Мзт...и поради тоа што не сум како вас, Мзт нема титула сеуште, и Мзт изгуби 50 разлика од Струмица...Лејкерс изгуби титула со пораз од 40 разлика, но дали тоа ги прави слаб тим?

veruvaj za ova so porazov ke najdam koga strumica bese vo rangot na sokoli. mavrovo odnosno pred 2 godini i godinite pred toa i ke ti postiram za da ne seres po forumov vekje
Ne seri,ne mi kazuvaj ti na mene kakva bese Strumica togas..jas odev na utakmici mozebi ne bese kako sto e sega no i MZT ne bese posalam Strumcia se sekavam togas go pobedi na Vardar nad 25 kosa razlika.. ne se borese za opstanok!

Како ке врати кажи ми? Гледаш од културно прашање они почнуваат ама Струмица има семафор, го има Пандев, Богоев, Караманолев, има трговски и ти пак, дали знаеш за кошарката пред 3 години во Струмица, и тие пак, ама најубав град е, најголем стандард, најдобра трева...а на прашањата до утре да чекаш нема да добиеш одговор.

И јас не го знам вкупниот меѓусебен скор на Мзт и Струмица, но мислам дека е некаде околу 5:1 во корист на Мзт...и поради тоа што не сум како вас, Мзт нема титула сеуште, и Мзт изгуби 50 разлика од Струмица...Лејкерс изгуби титула со пораз од 40 разлика, но дали тоа ги прави слаб тим?
Па што зборите кога и вие не знаете...Барем од кога сум роден т.е од кога почнам да гледам кошарка во Стумица на 10 години знам се за мојот тим....

А за тоа за семафор немој да мислиш дека си интересен...:wink:Што имаме имаме,важно немаме 50%...(ај ти си знааш шо):helou:

Ne seri,ne mi kazuvaj ti na mene kakva bese Strumica togas..jas odev na utakmici mozebi ne bese kako sto e sega no i MZT ne bese posalam Strumcia se sekavam togas go pobedi na Vardar nad 25 kosa razlika.. ne se borese za opstanok!

mzt koga nemase konkurenten tim strumica ne postoese

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom