Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Добив информација (неофицијална)дека е донесен центар од грчки Арис висок 2.20.Ако има нешто повеке ке ви кажам.

Ај некој што знае нешто повеќе нека пише одмаааааааааа не ми се чека веќе ... Досаден ми стана форумо оти нема шо да се пише у Фан Клуб Струмица и за тава се 1 исто ќе питам :smir:

Ај некој што знае нешто повеќе нека пише одмаааааааааа не ми се чека веќе ... Досаден ми стана форумо оти нема шо да се пише у Фан Клуб Струмица и за тава се 1 исто ќе питам :smir:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не браќа нема разбирачка.

Јас ли се глупирам или ?:tapp:

не не.Викам как да не се нервирам ка по 100 пати пишат тасовски ке остане ли та ке остане ли а 1000 пати им е одговорано ДА. Не кажах за тебе туку за тии другите.

ХАХАХХА Абе Demonce14...
Добив информација (неофицијална)дека е донесен центар од грчки Арис висок 2.20.Ако има нешто повеке ке ви кажам.

Ај Мош сеа ке прочиташ, или повеќе пати да го напишиме .:pos2:

абе бране бе..
АКО ИМА НЕКОЈ ИНФОРМАЦИЈА КЕ ПИШЕ , ДОДЕКА НЕМА НАПИШАНИ НЕСШТО ЗНАЧИ ОТИ НЕМА ..... еееееее и веке ај доста... секој ден се тв се пите...:vozbud:

Ак ти прече нешто не чити и не пиши тука.:toe:Ауфф Фидерзен

Де бе брат не се пали толко, ама глупо е се пишат само дали имало информации или не. Ако има нека пише некој, ако не здрааве.

Де бе брат не се пали толко, ама глупо е се пишат само дали имало информации или не. Ако има нека пише некој, ако не здрааве.
И значи ако нема информација да е затворена темата или да не се пишува лОЛ глупости.:tapp:

И значи ако нема информација да е затворена темата или да не се пишува лОЛ глупости.:tapp:

Абе човек не викам да не се пише на темата, ама да пишаме нешто интересно, а не у секој пост да пишат дали имало нешто ново.

Еми арно де нека си прашува. не е у ред тава секој пост има ли информација барем да се каже за збор е тоа .. :toe:

Заебавам се бе и ти па :vozbud: Ама незнам зашо им пишаш така.нек си питат ке им одговоре некој нешто.јас пишах за од арис тај колко е точно незнам така ми кажаа.Позз

Заебавам се бе и ти па :vozbud: Ама незнам зашо им пишаш така.нек си питат ке им одговоре некој нешто.јас пишах за од арис тај колко е точно незнам така ми кажаа.Позз

Не верувам баш .. ама можно е дечково од Арис да допатува во Струмица :DD::smir:

ејј да не каже човек нешто. од мравка слон правате да му ебам маајката. да допатува незнам ти шо? Тука е изгледа тај.Ај позз ојдех!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom