Vetrence
...believe in yourself! :)
Добив информација (неофицијална)дека е донесен центар од грчки Арис висок 2.20.Ако има нешто повеке ке ви кажам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ли се глупирам или ?Корн как да не се нервираш само се глупират да го емм.Ка ке има нешто ново т.е нова информација некој нека постире. Позз

Ај некој што знае нешто повеќе нека пише одмаааааааааа не ми се чека веќе ... Досаден ми стана форумо оти нема шо да се пише у Фан Клуб Струмица и за тава се 1 исто ќе питам :smir:
Јас ли се глупирам или ?![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не браќа нема разбирачка.
Ауфф ФидерзенАк ти прече нешто не чити и не пиши тука.Ауфф Фидерзен
И значи ако нема информација да е затворена темата или да не се пишува лОЛ глупости.Де бе брат не се пали толко, ама глупо е се пишат само дали имало информации или не. Ако има нека пише некој, ако не здрааве.

И значи ако нема информација да е затворена темата или да не се пишува лОЛ глупости.![]()

Заебавам се бе и ти паДе бе брат не се пали толко, ама глупо е се пишат само дали имало информации или не. Ако има нека пише некој, ако не здрааве.
Ама незнам зашо им пишаш така.нек си питат ке им одговоре некој нешто.јас пишах за од арис тај колко е точно незнам така ми кажаа.ПоззЗаебавам се бе и ти паАма незнам зашо им пишаш така.нек си питат ке им одговоре некој нешто.јас пишах за од арис тај колко е точно незнам така ми кажаа.Позз
D::smir: