Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јоцо, биди мирен да не ти продолжам договоро и на тебе.:pos::pos::pos::pos::pos:

ке ти прекинам јас на тебе навивачката кариера ного ѕипаш у последно време:pos2::tapp: :pishtoldz

ке ти прекинам јас на тебе навивачката кариера ного ѕипаш у последно време:pos2::tapp: :pishtoldz

Навивачката кариера. :pos::pos::pos::pos::pos:

И после кој ќе иде да ти пее на Беласица, ИГРАЈ ЈОЦЕНЦЕ ТИИИ, ИГРАЈ И ПОБЕДИИИ, СЕГА ЌЕ ПЕЕМЕ, ПОСЛЕ ЌЕ ПИЕЕМЕЕЕ.:pos::pos::pos:

Не го сањајте Златко, го продолжи договорот на уште една сезона.
Ti si lud koj go saka Zlatko u Strumica be ccc..:tapp:
Edit:Super e so ostanuva Tasovski najnogo sakaah on da ostane :).TASOVSKI MAJSTOREE!! :).

Ремо клипот го има некој друг постирано...Назад 4-5 страни...:wink:

епа не сам видел :) ако нема да е лошо да го видат ушеднч ..

туку шо има ново нешто , кога ке има собрание , кога ке избират нов УО . кој се можните идни спонзори ??

епа не сам видел :) ако нема да е лошо да го видат ушеднч ..

туку шо има ново нешто , кога ке има собрание , кога ке избират нов УО . кој се можните идни спонзори ??
Па собрание уште не е одредено кога ќе има играчите си одат денеска па ќе се вратат пак...А за спонзори се преговара со повеќе па ќе видаме шо ќе биде...:helou:

Дај кажејте некој новости ! ! ! Шо бива кој ќе ни е новиот спонзор ... Ај кој знае нека пише ! ! !

Ај Борче оклучи се на мсн ! ОДМА !

Дај кажејте некој новости ! ! ! Шо бива кој ќе ни е новиот спонзор ... Ај кој знае нека пише ! ! !

Ка ке има нешто ново ќе пишат Маркус, Христов и другите шо се поупатени со работите во клубот. Не мора секој ден да се постират се истите постови... :smir::smir:
Поздрав

Ка ке има нешто ново ќе пишат Маркус, Христов и другите шо се поупатени со работите во клубот. Не мора секој ден да се постират се истите постови... :smir::smir:
Поздрав
Аха...Сега за сега нема ништо ново незнам за кога е закажано следното собрание ...Играчите си отидоа се очекува да се вратат некој од нив па ќе видиме...Се преговара со неколку фирми и то...:toe:

Си треба спознори за поголеми финансии и подобри играчи ..

П.С- СТРАНСКИ СУДИИ .:toe:

е треба си ама ке видиме што ке биде ..... дали ке дојде некој моќен спонзор ... или не.... или некој добар играч за тв си има управа и они шо ке решат тв ке биде... поз :salut:

Корн как да не се нервираш само се глупират да го емм.Ка ке има нешто ново т.е нова информација некој нека постире. Позз

Аууууууу не ми се верува стварно.

10 поста еден под друг и сите со иста содржина " Ако има некој информации за клубот или новости нека пише "

Абе човеци 10 пати се исто го пишате, досадно е веќе. Ако има новости ќе каже некој а не саа секој ден за новости ќе питате.

Дури на смех ме фаќе веќе как ќе га отворам темата право знам шо пише.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom