Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам само кој идиот на некој сајт беше пишал за Кадија оти бил крив за поразо ... поидиотски новинарски коментар немаах слушнано од Сабота до сега. Можеби Кадија згреши у некој сегменти на утакмицата ама тава е тава, не е он семоќен па од мравка да направа слон, не може он на тајм-аутовите да им го “подесе“ нишано на наште кошаркаре па да почнат да погодуват ...

Паметњаковичот што го напиша текстот се вика Зоран Ковачевски. повеќе за него незнам.

Jas kasnam edno dva dena ama aj da dadam moj osvrt za utakmicata.
1.Sudenjeto bese 60- 40 za feni
2.So 15 promaseni slobodni ne se zima titula
3. So go krivate tolko nogo Bogoev. Ka ga nose pobedata arno vi e. Edinstven kiks mu bese samo nepotrebnio sut na krajta, poarno na vlez da odase mos faul ke mu svirea.
4. Kadija i na mene licno ne me arese. Loso gi rotire igracite. Zaso da go pitam Feni ka bee samo so Mihajlovski kako centar on ga prifake taktikata na Rajkovic i go igrase samo Latovic.Pupovic, tocno imase 4 licni ama ka se resava utakmicata nema so veke da cuva i trebase preku centrite da gi tepame. So sakate kazejte ama tava e tava.
5. Grneto, kako topka da nee fatil. Samo odbrana go biva.
6. Latovic samo skokase u odbranata. Nogo se cuvase od faule i za tava Kol 37 poena imase.Poblisko treba da mu igraa.
7. Sokolceto slabo i on
8. Cvetkov ka fleze vikam on ke ga rese so trojka i detto alal mu vera pogodi 3ka. Za malko heroj ke bese
I da cestito na FENI za pobedata.
i zabravih edno- TASOVSKI CAR

Za slednata sezona : Uste eden jak sponzor da dojde. Ako ide Mirakovski arno ke bide, i Kiculis isto i ke ni fale uste edna jaka 4ka ili 5ka so ke pomaga na Latovic i Pupovic. Daj boze da ne si odat i Tasovski da ostane. A, za trener Vlasos e dobar izbor.
Aj so zdraave i dogodina trojna titula hehehe:vozbud:

Абе ако ја освоивме шампионската титула .. Петре Цветков ке беше ЈУНАК на натпреварот .. ако се секавате лани кога игравме со Работнички Томето Соколо кога беше ЈУНАК на натпреварот кога му скокна на Симиќ под кошот .. Но тоа е тоа .. Повеке среќа следната сезона .. иначе сварно Димче Тасовски е ЦАР ..

Абе ако ја освоивме шампионската титула .. Петре Цветков ке беше ЈУНАК на натпреварот .. ако се секавате лани кога игравме со Работнички Томето Соколо кога беше ЈУНАК на натпреварот кога му скокна на Симиќ под кошот .. Но тоа е тоа .. Повеке среќа следната сезона .. иначе сварно Димче Тасовски е ЦАР ..

Абе Груич и Томето исти се да му еем.. И двујцата за 5мин. ќе напраат 3-4 лични и ќе ги извадат :)

Daj boze da ne si odat i Tasovski da ostane. A, za trener Vlasos e dobar izbor.
Aj so zdraave i dogodina trojna titula hehehe:vozbud:[/quote]

Tasovski i Darko Sokolov imaat 2 godisni dogovori taka da nema sansi da si zaminat na svoja volja

da ostane celio tim i da se donese maksimun uste 3 igraca ... i eden trener .... dogodina moze da ocekuvame 2voja kruna ... poz

Tasovski i Darko Sokolov imaat 2 godisni dogovori taka da nema sansi da si zaminat na svoja volja[/quote]

Tava me arese:wink:

Еве ви и други информации Фени прави напори ги сака Богојчето-Дамир-Мицко...ќе видиме колку плата ќе понудат.:smir:

Еве ви и други информации Фени прави напори ги сака Богојчето-Дамир-Мицко...ќе видиме колку пари ќе понудат.:smir:

Не верувам дека Богојо ќе оде у Фени...

Epa ako si ode Darko ima slobodno mesto za Mirakovski pravo, ako ga dogovorat. Samo drugite da ostanat, tava mee na mene.

Да сум јас на местото на упрвата би се ослободил од Дарко,Грујич,Караманолев...Би го зел Кицулис...И би зедол само Македонски играчи...Еден центар македонец,плеј(Мираковски),и уште 1-2 бека Македонци..Јас сакам Македонска екипа...И да имаме само 4 странци ...:smir:

и шо кажа саа ќе го земал Кицулис сакал само Македонци хехехе

Еве ви и други информации Фени прави напори ги сака Богојчето-Дамир-Мицко...ќе видиме колку плата ќе понудат.:smir:
mislam deka latovic ke odi vo Feni...bogoev nikogas nema da zaigra vo feni,a koj e ovoj micko?...da ne e mirakovski?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom