- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
Strumica lost the tittle because coach Miodrag Kadija
He was outsmart, outplayed and outclassed by opponent coach Emil Rajkovic, who did a better job in leading his team to the first ever tittle in macedonian championship for the team from Kavadarci.
Miodrag Kadija made couple really bad decisions in the finish of the game, because everybody in Strumica after the game blamed him for loosing the tittle. It's sure that Miodrag Kadija will immediately leave Strumica, because all town is angry with him, with his bad coaching and very bad and unprofessional behavior.
Miodrag Kadija was one of the worst coaches that Strumica had in the past couple of years.
хаха запазете ги само болдираните делови. Кадија бил подкласа на Рајковиќ, Кадија бил надигран од Емил. смешки. не е до тренерот, до клупата е. а Емил нека е благодарен што има можност за поголема ротација. тоа е клучот кај него.
втор дел. хахаха секој во Струмица го обвинува кадија за загубата. никаде не сум слушнал за такво нешто.
Цел град му бил лут за непрофесионалната работа. Кадија бил најлош тренер на Струмица во последните години. хахаха е ај Давитков поарен беше.
Смешки, не ми е јасно од кај му идело идеја на писателот.
И јас знам дека бошњак оди во црвена звезда.Во еден дневен весник пишува ВЛАИКИДИС МЕСТО КАДИЈА?! колко е точно незнам,а за латовик знам оти треба да оде чешка или полска(не разберах убаво).
Еј луѓе :helou: доста со тоа тај таму ќе оде, тај таму. дај кажејте кој ќе иде. освен Влаикидис, и можно е Кицулис. :smir: