Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Abe kakvo raspaganje na Strumica od kaj vi se ovie gluposti , sega sakat nejkat mora da pravat uste pojaka ekipa ne za dzabe ke se natrevaruvame vo Bibl pa ako se smetase na raspaganje na Strumica sigurno deka nema da se prijavuvaa vo Bibl i nemase da platat 10 000e kako garancija deka ke usetvuvaat vo ovaa liga, i daj plasirajte korisni informacii a ne takvi gluposti okolu raspaganje neznam ti sto , znam samo edno deka narednata god vo mak ke gledame uste pojaka i pokvalitetna kosarka vo toa sum siguren. pozz

Некој спонзера најавуват заминуване , ама лочето кажа кој сака нек си одил ако требало сам ке га финансирал струмица , така да нема шанси да се распадне .

Некој спонзера најавуват заминуване , ама лочето кажа кој сака нек си одил ако требало сам ке га финансирал струмица , така да нема шанси да се распадне .

Abe oti ne svatate oti Ljoceto dava najmalko pari za klubo spored nekoj informacii so gi dobijah imal dadeno 50 000 evra u KK.Strumica a so tii 50 000 evra mozas da gi platas igraceto samo za mesec ipol , najgolemite konci u klubo gi drze Zaev i bidejte srekni oti on ne otkaza od klubo oti on ako otkazase ke otkazaa site i nisto od Strumica , i da kazam oti site gostuvana na navivaceto na Strumica bee finansirani od Zaev , Ljoceto ne sakase da slusne da dade pari za avtobus da se ode negde na gostuvane, taka da Ljoceto igraa najmalenka uloga u klubo a grko e pretsedatel samo i samo oti gradonacalniko ima nogo obvrski i nemoze da ga izvrsuva i taa funkcija oti ima nogo obvrski da bidas pretsedatel na eden kosarkarski klub.Zatava mozate site da mu bidate blagodarni na Zaev oti najnogo so negova pomos stigna klubo tama so e deneska. pozz

ne veruvam vo toa sto go zboruvate.a i nedaj boze da se raspadni strumica,nema da bide interesno vo mak.kosarkata!i toa sto vika energie no.1 timot e vo bibl narednata sezona taka da nema sansi! jas licno ne posakuvam takvo nesto za toa sto strumica se svarno dobar tim!

Никој освен КФМ, не е крив за распаѓањето на некој силни клубови. постојат многу такви примери во Македонија. За да имаме квалитетна кошарка, треба да се почне со чистење и реорганизација на КФМ, она што е основа во кошарката на земјата.

Deneska ja dobiv informnacijata deka Kiculis imal potpisano za nekoja spanska ekipa od 2 ra liga taka da tesko ke bide da go vratat ovde.

Кицулис мислам дека уште во зимскиот преоден рок потпиша за тимот од Шпанија, сега не ми текнува како се вика.

Струмица ја изгуби титулата,беласица не влезе во 1 лига.. замислете какво ни е.

Истото го напишав на Фан Клуб- Беласица, навистина ова е многу тажен викенд за Струмичани. :uvo:

БТВ. видете каква информација има објавено на eurobasket.com
еве ја овде, а еве ви и ---линк---

Strumica lost the tittle because coach Miodrag Kadija

Bad coaching of Montenegro coach Miodrag Kadija was the main reason that Strumica lost the decisioning match of the playoff-final against Feni industri. He was outsmart, outplayed and outclassed by opponent coach Emil Rajkovic, who did a better job in leading his team to the first ever tittle in macedonian championship for the team from Kavadarci. Feni won with 100-92 against Strumica after one overtime.
Miodrag Kadija made couple really bad decisions in the finish of the game, because everybody in Strumica after the game blamed him for loosing the tittle. It's sure that Miodrag Kadija will immediately leave Strumica, because all town is angry with him, with his bad coaching and very bad and unprofessional behavior.
The coach from Montenegro made very unprofessional thing after the game when he refused to give any comment to the macedonian journalist. He was very rude to the journalist's.
Miodrag Kadija was one of the worst coaches that Strumica had in the past couple of years. He was never guilty for the loses of the team. After every defeat, Miodrag Kadija blamed the referees, and he never looked back at his work, what was defined as awful by the basketball people's in Macedonia.

Никој освен КФМ, не е крив за распаѓањето на некој силни клубови. постојат многу такви примери во Македонија. За да имаме квалитетна кошарка, треба да се почне со чистење и реорганизација на КФМ, она што е основа во кошарката на земјата.

Кицулис мислам дека уште во зимскиот преоден рок потпиша за тимот од Шпанија, сега не ми текнува како се вика.

Истото го напишав на Фан Клуб- Беласица, навистина ова е многу тажен викенд за Струмичани. :uvo:

БТВ. видете каква информација има објавено на eurobasket.com
еве ја овде, а еве ви и ---линк---
[/center]

Strumica lost the tittle because coach Miodrag Kadija

Bad coaching of Montenegro coach Miodrag Kadija was the main reason that Strumica lost the decisioning match of the playoff-final against Feni industri. He was outsmart, outplayed and outclassed by opponent coach Emil Rajkovic, who did a better job in leading his team to the first ever tittle in macedonian championship for the team from Kavadarci. Feni won with 100-92 against Strumica after one overtime.
Miodrag Kadija made couple really bad decisions in the finish of the game, because everybody in Strumica after the game blamed him for loosing the tittle. It's sure that Miodrag Kadija will immediately leave Strumica, because all town is angry with him, with his bad coaching and very bad and unprofessional behavior.
The coach from Montenegro made very unprofessional thing after the game when he refused to give any comment to the macedonian journalist. He was very rude to the journalist's.
Miodrag Kadija was one of the worst coaches that Strumica had in the past couple of years. He was never guilty for the loses of the team. After every defeat, Miodrag Kadija blamed the referees, and he never looked back at his work, what was defined as awful by the basketball people's in Macedonia.

Тоа што ќе си иде од Струмица ајде ќе си иде... Незнам што тресат овие, по шо заклучија дека е лош? ... Па кога не им иде шутот на нашите шо ќе направи он, и судиите кои ги оштетија и двата тима, според мене малце повеќе на Струмица.

Што не дадол интервју тоа си е негово. После таков катастрофален натпревар и јас не бил дал интервју.

И за ова немам коментар. Како нема да ги обвинува судиите, па некни еднаш дали судеше чекори, а 10тина ги направија играчите на Фени. Едвај една носена судеше од Браун.

Незнам колку се точни информациите(шпекулации)..но Бошњак е првиот што го напушта тимот..се сели во Белград..Црвена Ѕвезда..

За Бошнјак незнам можеби ке си оде ама знам дека Латовиќ , Димче , Грне , Дарко и Богоев ке останат ..

За Бошнјак незнам можеби ке си оде ама знам дека Латовиќ , Димче , Грне , Дарко и Богоев ке останат ..
eve i jas sega ke spekuliram-barem taka se zboruva po ulicite deka latovic ke idel vo feni a eden nas kosarkar ke odel vo strumica.ali jas licno ne veruvam samo sakav da gi prenesam rekala kazala muabetite.

Латовиќ едвај издржа во град како Струмица..објективно Кавадарци е уште помал град....јас веќе спомнав човек не е научен да живее во провинции..така да веројатно тоа ќе биде причината за заминување...Понекогаш парите не се доволни..

Nema sansa da se sluci toa .. Latovik i Bogoev kazaa deka nikoj pat nema da igraat protiv Strumica ..

И јас знам дека бошњак оди во црвена звезда.Во еден дневен весник пишува ВЛАИКИДИС МЕСТО КАДИЈА?! колко е точно незнам,а за латовик знам оти треба да оде чешка или полска(не разберах убаво).

Дај Боже Власос пак...ама ај да видиме.
И да не ни се повтори оваа сезона!

Е дај боже.
За таа сезона немам зборове.КФМ и се е јасно како солза.Се надеваме догодина ке имаме фер плеј.

Е дај боже.
За таа сезона немам зборове.КФМ и се е јасно како солза.Се надеваме догодина ке имаме фер плеј.

Не само КФЕ...Многу поголема одговорност има кај нас. Тројца тренери сменивме, останавме со тенка клупа, премногу осцилации во играта, катастрофални слободни...и на крајот, тоа не уби најмногу.

Е да но и влијанието од кфм,големата казна за грне кој во финалето се врати како прв пат да фака топка во раци си дојде на место.Титула за фени.Според мене клучен фактор за падот на играта имаше давитков кој ја направи играта катастрофална.That's All Folks.Next Season Better!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom