Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
лелеле кога ќе си го пуштам клипот од прославувањето на Струмица на центаро ми се плаче право! Тоа го снимија ВИС и направија добар клип со песна од РАМШТАЈН ! Сакам да го уплодирам ама мн е голем ... Ми го дадее на мене едно дете а на него Ајдуците! Едноставно нема да се помирам цел викенд !:uvo:

абе дај да го видиме, па стави го на http://rapidshare.com/

заев , цветков ај сите да се форсират у финалето тава да не сакаш да го кажеш...:kesa:

не бе у финале,туку на утакмици кога водиме околу 20 разлика да ги пуштат на крајната 4 5т минути до крајта!

У право си демонче.Ама он ак сакаше немораше да изиграва херој,можаше да ја даде топката.Колко пати не му ја даде на диме да поентира сам ојде.

да бе да ... ама требаше само едно слободно фрлане да погоде!

па ќе го поделаш на 2 дела!

Lozar_So_Tapija напиша:
Абе другар зборуваме за твјот клип:
Напишано од Demonce14

лелеле кога ќе си го пуштам клипот од прославувањето на Струмица на центаро ми се плаче право! Тоа го снимија ВИС и направија добар клип со песна од РАМШТАЈН ! Сакам да го уплодирам ама мн е голем ... Ми го дадее на мене едно дете а на него Ајдуците! Едноставно нема да се помирам цел викенд !:uvo:

па подели го ти :pos2:

и мислиш дека не бива да се подели а? Се гледе дека си паметен дечко со многу разбирање во пц !

Добро кога донлодираш филм од колку линка го донлодираш ?

Добро бе еве за едно 20 мин ќе биде уплодиран

Lozar_So_Tapija напиша:
Абе другар зборуваме за твјот клип:
Напишано од Demonce14

па подели го ти :pos2:
Ако може да знам кој ти го даде клипот....Трае 12 минути 446мб..се карав со Грамат околу Рамштајн..ама што да правам..Пробав и да го аплоудирам ама 12 минути на овој интернет...не бива...Инаку ќе го имавте уште сабајлето после пречекот на играчите од Кавадарци..

Струмица....има големи шанси да ја снема..се зависи од "љубителите на спортот"...
Дури и да постоиме дефинтивно ги губиме Латовиќ(не е навикнат на живот во мали места) и Тасо(Грција најверојатно)...

Ако може да знам кој ти го даде клипот....Трае 12 минути 446мб..се карав со Грамат околу Рамштајн..ама што да правам..Пробав и да го аплоудирам ама 12 минути на овој интернет...не бива...Инаку ќе го имавте уште сабајлето после пречекот на играчите од Кавадарци..

Скрати ги тие последните 2 минути, ќе ги аплоадираш после...

Нема скратување се е ОК ! Мојот е 115 мб ... На цд ми е ... Едноставно мн е добар . Еве 2 % е !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom