- Член од
- 31 мај 2008
- Мислења
- 155
- Поени од реакции
- 3
Било што било ајде ...
А кога почина БИБЛ лигата ?
8 Октомври...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Било што било ајде ...
А кога почина БИБЛ лигата ?
лелеле кога ќе си го пуштам клипот од прославувањето на Струмица на центаро ми се плаче право! Тоа го снимија ВИС и направија добар клип со песна од РАМШТАЈН ! Сакам да го уплодирам ама мн е голем ... Ми го дадее на мене едно дете а на него Ајдуците! Едноставно нема да се помирам цел викенд !:uvo:
заев , цветков ај сите да се форсират у финалето тава да не сакаш да го кажеш...:kesa:
абе дај да го видиме, па стави го на http://rapidshare.com/
У право си демонче.Ама он ак сакаше немораше да изиграва херој,можаше да ја даде топката.Колко пати не му ја даде на диме да поентира сам ојде.
8 Октомври...
Lozar_So_Tapija напиша:Абе другар зборуваме за твјот клип:
Напишано од Demonce14
лелеле кога ќе си го пуштам клипот од прославувањето на Струмица на центаро ми се плаче право! Тоа го снимија ВИС и направија добар клип со песна од РАМШТАЈН ! Сакам да го уплодирам ама мн е голем ... Ми го дадее на мене едно дете а на него Ајдуците! Едноставно нема да се помирам цел викенд !:uvo:
па подели го ти :pos2:
Ставај го да го видиме ајде,.. на www.rapidshare.comпа ќе го поделаш на 2 дела!
i jas od tava najnogo se plasam:nesvest:so u bibl gledajte da ne se rasture ekipata
da ostanat site igraci i da se pojaceme ama ako ostaname ..
Ако може да знам кој ти го даде клипот....Трае 12 минути 446мб..се карав со Грамат околу Рамштајн..ама што да правам..Пробав и да го аплоудирам ама 12 минути на овој интернет...не бива...Инаку ќе го имавте уште сабајлето после пречекот на играчите од Кавадарци..Lozar_So_Tapija напиша:Абе другар зборуваме за твјот клип:
Напишано од Demonce14
па подели го ти :pos2:
Ако може да знам кој ти го даде клипот....Трае 12 минути 446мб..се карав со Грамат околу Рамштајн..ама што да правам..Пробав и да го аплоудирам ама 12 минути на овој интернет...не бива...Инаку ќе го имавте уште сабајлето после пречекот на играчите од Кавадарци..