Фан клуб: Струмица

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ne si vo pravo. tajm aut barase rajkovic pred da ja zemat topkata strumica. znaci ako se ide spored pravilata, koga dade strumica kos odma trebase da svirne zapisnickata masa tajm aut, a ne da dozvoli da ja izvedat feni, sto znaci tie 3 sekundi koga strumica ja zema topkata, ne trebase voopsto da bidat odigrani. inaku strumica si e sama kriva, ne moze ekipa da bide sampion so 16 promaseni slobodni

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Струмикс напиша:
Титула за Фени...незаслужена...еврејска...со помош на КФЕ...На 8 сек. до крајот чиста наша топка, и оти Емил барал Тајм аут нивна...И истиот тој Емил требаше да добие техничка грешка кога буташе таму пред очите на ебениот делегат. Смешки...за другото и не ми се дискутира.
Си го добивте тоа што си го сакате. КФЕ си е ваша...ајт толку од мене.
Заврши најглупата сезона во мак-баскетот. Била и да не се повтори.
Апсолутно не се слагам со тебе како неутрален гледач Фени сосема заслужено победи без никаква помош од судиите и оваа сезона беше убедливо најаката во последните неколку сезони
И ке заборавев честитки за Фени за освоената титула

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
ne si vo pravo. tajm aut barase rajkovic pred da ja zemat topkata strumica. znaci ako se ide spored pravilata, koga dade strumica kos odma trebase da svirne zapisnickata masa tajm aut, a ne da dozvoli da ja izvedat feni, sto znaci tie 3 sekundi koga strumica ja zema topkata, ne trebase voopsto da bidat odigrani. inaku strumica si e sama kriva, ne moze ekipa da bide sampion so 16 promaseni slobodni
Чекај малце...јас како што видов, судијата покажа, готово да се изведе, и тогаш тајм аут...
Шо викаш, требаше и да се вратат 3 или незнам колку секунди. Оти после кошот играта тргна. Вака има дамка. И Рајковиќ мораше да добие техничка!
А дека сме најмногу сами криви, да...
Заради катастрофалните слободни и тенката клупа.
Но, ако се земе сезоната во целина...тогаш сликата се менува, нели?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Титула за Фени...незаслужена...еврејска...со помош на КФЕ...На 8 сек. до крајот чиста наша топка, и оти Емил барал Тајм аут нивна...И истиот тој Емил требаше да добие техничка грешка кога буташе таму пред очите на ебениот делегат. Смешки...за другото и не ми се дискутира.

Болен сум...многу
ЕЈ СМЕШЕН СИ МОМЧЕ.АКО СЕДЕШЕ ДОМА СИГУРНО ГО СЛУСНА КОМЕНТАТОРОТ СО РЕЧЕ.А И ОНАКА ПОСЛЕ ПОПОВИК НАПРАВИ ЧЕКОРИ.А СИГУРНО КОМЕНТАТОРОТ А РАЗБИРА ПОВЕКЕ ОДТЕБЕ

ОДАМ ДА СЛАВАМ А ВИЕ СЛОБОДНО МИЕТЕ СИ ЈА ГЛАВАТА СО ПИВОТО НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
ЕЈ СМЕШЕН СИ МОМЧЕ.АКО СЕДЕШЕ ДОМА СИГУРНО ГО СЛУСНА КОМЕНТАТОРОТ СО РЕЧЕ.А И ОНАКА ПОСЛЕ ПОПОВИК НАПРАВИ ЧЕКОРИ.А СИГУРНО КОМЕНТАТОРОТ А РАЗБИРА ПОВЕКЕ ОДТЕБЕ
1. Не се дери на форумот, сите сме писмени, а и ни се слуша.
2. Кој го ебе коментаторот? Што тој разбира? И на крајот, како си толку сигурен дека разбира повеќе од мене.
3. Не се расправам веќе за глупости, кажав што кажав. Толку. Ај нека ви е наздравје и со среќа титулата, каква таква, влегува во историјата, и нека ни е со среќа (и вам и нам) во БИБЛ.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
vidi, sudijata spored mene e kriv poso na pocetokot pocna mnogu lesno da dosuduva licni greski na centrive na strumica, a za rajkovic ne znam dali vlegol u teren poso so MTV tesko deka moze da se gleda normalno utakmica. ke ti kazam razlikata vo ovaa sezona na mak basketot ke mora da priznaes e Donald Kol. covekot ne smee da ostane vo ovaa liga, premnogu e dobar za tuka

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Тоа е! Само што си дојдов од салата, се беше добро ама на крајот фени имаше повеке срека, честитки до фени (не за Гоцевски) и се гледаме следната сезона. Струмица иако изгуби, но секогаш ке биде лидер во мак. баскетот. Толко од мене засега. :toe:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
vidi, sudijata spored mene e kriv poso na pocetokot pocna mnogu lesno da dosuduva licni greski na centrive na strumica, a za rajkovic ne znam dali vlegol u teren poso so MTV tesko deka moze da se gleda normalno utakmica. ke ti kazam razlikata vo ovaa sezona na mak basketot ke mora da priznaes e Donald Kol. covekot ne smee da ostane vo ovaa liga, premnogu e dobar za tuka
Мислам дека БИБЛ ќе го прати Кол во некоја поквалитетна лига. Се согласувам дека е „откритие“ на сезоната.
Не влезе во терен Емил, туку бутна наш претставник пред записничката маса, пред очите на делегатот, баш кога се расправаше околу тој тајм-аутот.
А МТВ...тоа е приказна за себе. Неквалитетна слика, тон...графика како `68...монтажна кола „Бедфорд“, англиско производство од `64, донација од ББЦ по земјотресот...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Многу промашени слободни фрлања.Тоа пресуди.најславата точка на Струмица.Мака ми е и тоа многу.Имамвме напад на 8 секунди пред крајот на нерешен резултат.Богоев се изварка да мавне он да ја реши утакмицата(цела утакмица топка скоро не му подаде на димо) и ја промаши.Грнчаров многу промашени шутеви за 3.Дарко соколов добро одигра.Пуповик и латовик според мене на ниво.за Димче да не зборувам.МАЈСТОР СИ Е МАЈСТОР.Петре цветков не врати во игра,грујик слободно може да го замени на томето цуцула на метлата.Тва е од мене.:nesvest: Догодина здравје подобро.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Мислам дека БИБЛ ќе го прати Кол во некоја поквалитетна лига. Се согласувам дека е „откритие“ на сезоната.
Не влезе во терен Емил, туку бутна наш претставник пред записничката маса, пред очите на делегатот, баш кога се расправаше околу тој тајм-аутот.
А МТВ...тоа е приказна за себе. Неквалитетна слика, тон...графика како `68...монтажна кола „Бедфорд“, англиско производство од `64, донација од ББЦ по земјотресот...
И јас се согласувам со тебе. Тоа без размислување беше техничка. Баш убаво го видов овој момент кога Емил разбесна и тргна кон записничката маса

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Тва беше при крајо на утакмицата,тренеро на Фени го бутна на Љочето :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221

Болен сум...многу
КФЕ од рацете ни ја земаа титулата 8 секунди до крајот наша топка беше после гледам Браун изведува топка од страна :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: И шо беше финтата тука шо суди судијата не ми е јасно ццццц:tapp:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Шампион е.Ве честитавме.нема зошто да провоцирате.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Нека им е со среќа титулата си ја заработија поштено..Поздрав до навивачите на Фени..Ние сме едни неартикулисани пички....

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Каква е таква титулата си ја освоивме, не сакам да ни ја оспорувате(иако не можете и да сакате) ако не сакате да честитате барем не зборувајте глупости.
А да, уште го чуваме пивото...

Kajgana Shop

На врв Bottom