Фан клуб: Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сите се супер бе.само знаате ли шо нее маката? ного слободни промашуваме.. тва е ного лошо .. мислам оти треба да се поработе на тии работе ама јбг..

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сите се супер бе.само знаате ли шо нее маката? ного слободни промашуваме.. тва е ного лошо .. мислам оти треба да се поработе на тии работе ама јбг..
Абе ости ти слободните.. на Фени шуто не и оде у последно време нека продолжат така само и наша е титулата :):).

V

Viktoranius

Гостин
Утре тва време би требало да славаме да даа господ !

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
И тава ама гледаш некни пак колко промашииме ама верувам оти утре ке тепаме со добра игра во одбрана и напад.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
И тава ама гледаш некни пак колко промашииме ама верувам оти утре ке тепаме со добра игра во одбрана и напад.
Не се секири за слободните тука нема да ги промашуват:smir:.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Ќе идам у Струмица у сала ќе ја глеам утакмицата и мислам дека ќе биде ептен јако. :vozbud:

Се надевам дека Струмица ќе тепа. hehe:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Дојди ама за Струмица да навиваш нем за Фени :wink:
Абе идам пошо братучед ми ќе наступи на полувреме, а и плус дедо ми ( од страна на татко ми) е од Струмица и така. :helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Как бе земаате ли сите КАРТА?:pos2: Не можам да се стрпам,сварно незнам како ќе издржам до вечер...:pos2: Само на тоа мислам и неможам да спијам....Ајде СТРУМИЧАНИ сите во сала,со памет во главите,сите да навиваме и на крај сите да се РАДУВАМЕ КАКО ЛАНИ АЈДЕ,АЈДЕ !!!

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
Абе идам пошо братучед ми ќе наступи на полувреме, а и плус дедо ми ( од страна на татко ми) е од Струмица и така. :helou:
Аха знам кој ќе е :) Брат му на Billa Bong :D:D

@ sladurce
Ако си била на натпреваро против Цедевита или Ростов не памнам точно на кој натпревар беше, тава маленкото шо беше на полувремето... Ја ти слика од него:

@ HristoV
ааа земааме :) Си миш само ти неможаш да се стрпаш, јас тии 2 дена неможам да спиим, чекам да дојде 5 саато :)

Kajgana Shop

На врв Bottom