MILAN4EVER
MIL@NIST
- Член од
- 27 април 2008
- Мислења
- 969
- Поени од реакции
- 3
Абе тај Фоката шо го спомнувате, како му е правилното име, да не се вика Аце ? Мислам дека го знам, ај некој нека ми одговоре?Абе ќе делите од другите, плус повеќето се знајме тиа шо ојме на утакмици а и не веруам да викате фени фени.
А инаку фоката е... абе не знам како да го опишам мора да се виде тоа, некња у вторникот на првата утакмица судиите му викаа на обезбедувањето да го исфрлат од салата, мораше чемата да дојде да го смире, устварни 3-4 се такви како него, ако дојдите гледајте на западна трибина најдолу, спроти Лозарите.
бтв какви патики ќе носите![]()
Aha jas bev na ekskurzija ama taka tato si go ima muabetot so site:pos2: , i se ima taka so Damir...Damir e stvarno strasno motiviran,i celo vreme govorel deka ako sudiite sudat pravilno brejk ke ima 200%:helou:Брејк ке има обавезно верувајте..латовик е ного мотивиран вика среката доста беше на нивна страна редно е ние да славиме во јасмин!
Море курина шо те снема некња у Кавадарци цел ден ни ѕвониш се договараш и тамам да дојдеш те снема оти не се јави да кажеш кај си шо си ни се сокапаме чекајќи ќе ти наврам врвците.Aha jas bev na ekskurzija ama taka tato si go ima muabetot so site:pos2: , i se ima taka so Damir...Damir e stvarno strasno motiviran,i celo vreme govorel deka ako sudiite sudat pravilno brejk ke ima 200%:helou:
Абе седни до фоката и не викај ништо. Таму екипата се 3-фоката,клемата и Симо. Нема 2 минути од утакмицата да видиш. На земјата паѓаш директно.Абе тај Фоката шо го спомнувате, како му е правилното име, да не се вика Аце ? Мислам дека го знам, ај некој нека ми одговоре?
Se slagam deka e mec na godinataЕдвај чекам да дојде среда мислам оти у среда ќе биде мечот на годината![]()
Jas sedev vo prviot red zad kamerata na MTV.I tamu skokav koga Strumica ke dadese kos,site me gledaa:pos2: :pos2:Море курина шо те снема некња у Кавадарци цел ден ни ѕвониш се договараш и тамам да дојдеш те снема оти не се јави да кажеш кај си шо си ни се сокапаме чекајќи ќе ти наврам врвците.![]()
Охоо значи ќе има народ и од Струмица суперМислам оти на таа у такмица ќе има ного струмичане саа и на миналта имаше ама саа ќе сме повеќе нии само сме 4 коли по 5 душисаа вии гледајте си хехехеххехе...инче мислам оти ќе тепаме там едно10 тина разлика....
voa ozbilno go mislis?Мислам не,не го знам. Ако идите дај ќе дојме некоа екипа-ја,Ѓоко,Таско и уш некој ќе се најде,па ќе има смеи. Мој совет-не седите под лозари,оти може да летне тапанот. А ако сте мирни ќе ви дајме шалче фени