Фан клуб: Струмица

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
ogledajte se na nas
inace jas sum prviot od levo

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Абе ќе делите од другите, плус повеќето се знајме тиа шо ојме на утакмици а и не веруам да викате фени фени :).
А инаку фоката е... абе не знам како да го опишам мора да се виде тоа, некња у вторникот на првата утакмица судиите му викаа на обезбедувањето да го исфрлат од салата, мораше чемата да дојде да го смире, устварни 3-4 се такви како него, ако дојдите гледајте на западна трибина најдолу, спроти Лозарите.

бтв какви патики ќе носите:pos:
Абе тај Фоката шо го спомнувате, како му е правилното име, да не се вика Аце ? Мислам дека го знам, ај некој нека ми одговоре?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
I jas odam za Kavadarci vo sreda,80% ajde ajde da napravime brejk i ke sum najsrekniot covek na planetata:pos2:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Брејк ке има обавезно верувајте..латовик е ного мотивиран вика среката доста беше на нивна страна редно е ние да славиме во јасмин!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Брејк ке има обавезно верувајте..латовик е ного мотивиран вика среката доста беше на нивна страна редно е ние да славиме во јасмин!
Aha jas bev na ekskurzija ama taka tato si go ima muabetot so site:pos2: , i se ima taka so Damir...Damir e stvarno strasno motiviran,i celo vreme govorel deka ako sudiite sudat pravilno brejk ke ima 200%:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Aha jas bev na ekskurzija ama taka tato si go ima muabetot so site:pos2: , i se ima taka so Damir...Damir e stvarno strasno motiviran,i celo vreme govorel deka ako sudiite sudat pravilno brejk ke ima 200%:helou:
Море курина шо те снема некња у Кавадарци цел ден ни ѕвониш се договараш и тамам да дојдеш те снема оти не се јави да кажеш кај си шо си ни се сокапаме чекајќи ќе ти наврам врвците.:pos::pos:

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Абе тај Фоката шо го спомнувате, како му е правилното име, да не се вика Аце ? Мислам дека го знам, ај некој нека ми одговоре?
Абе седни до фоката и не викај ништо. Таму екипата се 3-фоката,клемата и Симо. Нема 2 минути од утакмицата да видиш. На земјата паѓаш директно.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Море курина шо те снема некња у Кавадарци цел ден ни ѕвониш се договараш и тамам да дојдеш те снема оти не се јави да кажеш кај си шо си ни се сокапаме чекајќи ќе ти наврам врвците.:pos::pos:
Jas sedev vo prviot red zad kamerata na MTV.I tamu skokav koga Strumica ke dadese kos,site me gledaa:pos2: :pos2:

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Мислам оти на таа у такмица ќе има ного струмичане саа и на миналта имаше ама саа ќе сме повеќе нии само сме 4 коли по 5 души :) саа вии гледајте си хехехеххехе...инче мислам оти ќе тепаме там едно10 тина разлика....

V

Viktoranius

Гостин
Во среда и јас одам 100 посто, ако е некој да иде нека пише ПП. Иначе Столе ќе се нааме тама, па ако тепа Струмица ќе славаме негде у некоо кафана у Кавадарци да пробам тиквешка.:vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Мислам оти на таа у такмица ќе има ного струмичане саа и на миналта имаше ама саа ќе сме повеќе нии само сме 4 коли по 5 души :) саа вии гледајте си хехехеххехе...инче мислам оти ќе тепаме там едно10 тина разлика....
Охоо значи ќе има народ и од Струмица супер :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
да да ќе има доста народ од Струмица, најверојатно и јас ќе одам. ќе биде јако.
инче питах како му е на Фоката името, Аце да не се вика?

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Мислам не,не го знам. Ако идите дај ќе дојме некоа екипа-ја,Ѓоко,Таско и уш некој ќе се најде,па ќе има смеи. Мој совет-не седите под лозари,оти може да летне тапанот. А ако сте мирни ќе ви дајме шалче фени

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Мислам не,не го знам. Ако идите дај ќе дојме некоа екипа-ја,Ѓоко,Таско и уш некој ќе се најде,па ќе има смеи. Мој совет-не седите под лозари,оти може да летне тапанот. А ако сте мирни ќе ви дајме шалче фени
voa ozbilno go mislis?
ako go mislis greska si

Kajgana Shop

На врв Bottom