Фан клуб: Струмица

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Ќе навиваме у екстрим ела хехехехеххе е:)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Posle ke pobedime,siguren so vo toa.Vcera na treningo site bea kako sto treba osven Viktor..Site treniraat vo niz ima zelba i nevidena motivacija da se pobedi Feni...No toa treba da go dokazat denes.
P.S Najmaka mi e sto nema da mozam da si vikam vo Kavadarci,t.e da si navivam za mojata Strumica ke treba miren da sedam:toe:
Vidi bela daa pa i nasive treniraat i nasive se motivirani i nasite se zdravi!!!
Zboruis kaa da samo vasite postoat a via nasite trava pasat:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Vidi bela daa pa i nasive treniraat i nasive se motivirani i nasite se zdravi!!!
Zboruis kaa da samo vasite postoat a via nasite trava pasat:smir:
Zarem mislis deka me interesiraat vasite,na celo so nosot prodadenata dusa za 200 evra?Ne,ne.Ne me interesiraat.Me interesira Strumica i nikoj,drug.
P.S Atanase ostaj mi mobilen po PP.:smir:

Член од
20 мај 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Вечер ќе ве растуреме очекувам ТОП игра од Тасовски и Латович!
А можеби и од Грнчаров!! :vozbud:

V

Viktoranius

Гостин
Оптимист за вечер шо друго да кажам ............

Столе навиви си слободно, ако писне некој удри му струмичка чакија и решана е.:pos2:

Иначе запази го текстот, особено болдираниот дел.

Кошарка

И СТРУМИЦА САКА ВО БАЛКАНСКАТА ЛИГА
Шампионот аплицира за БИБЛ
"Ги молиме луѓето од КФМ, а особено од БИБЛ, да ни дадат што е можно побрзо одговор на нашата пријава за учество за да го заокружиме нашиот буџет кој планираме да биде двојно, па и повеќе, поголем од последните две сезони"- вели претседателот на Струмица, Панајотис Карапиперис.
Шампионот сака да игра во новоформираната Балканска лига. По настапите, релативно успешни во ФИБА-Еврокупот во оваа сезона, каде беа единствена македонски претставник, струмичани сакаат чекор плус во креирањето на својот сега веќе препознатлив имиџ.

"Да, имавме намера која вчера ја официјализиравме. Струмица сака да биде дел од премиерното издание на БИБЛ"- вели првиот човек на Струмица, Панајотис Карапиперис.

На последниот ден од рокот за поднесување на апликација за учество во БИБЛ, струмичани ги испратија сите потребни документи.

"Сакаме да се 'надградиме'. По настапите во ФИБА-Еврокупот во оваа сезона во која по вторпат по ред ќе играме во финалето на плеј-офот, а како актуелен шампион на Македонија, сметаме, и тоа со право, дека Струмица треба да игра во БИБЛ. Ги молиме луѓето од КФМ, особено од БИБЛ, да ни дадат што е можно побрз одговор околу нашата пријава за учество. Пред с$ за да го заокружиме нашиот буџет кој планираме да биде двојно поголем од последните две сезони. Години на голем прогрес на Струмица кој сакаме да продолжи. Затоа веќе анимиравме дополнителен број спонзори кои се подготвени да 'влезат' во клубот, и сите заедно да тргнеме во нови успеси, поголеми од досегашните. Имаме најдобра екипа во Македонија, имаме одлични услови за играње, како и онаа друга логистика, со кои сметаме дека ги исполнуваме сите основни критериуми за учество во оваа нова лига на Балканот"- додава Карапиперис.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Столе ја да ти оставам??? зезам,ја ќе одам да се дерам може ќе ме видите а Атанасето е голем за тебе,има екипа он

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
kraen Rezultat 4-0 za feni. A inace Vecer se ocekuva pobeda na feni so 20 razlika.

Само молам ти се нем да е како Јане од МЗТ шо беше изјавил во ср ке не победиле со разлика од 20коша најмалку па ги залисааме до 27 или колку беше разлика

едит:Marcus:избришан дел од мислењето..поради навреда

V

Viktoranius

Гостин
kraen Rezultat 4-0 za feni. A inace Vecer se ocekuva pobeda na feni so 20 razlika.
Да 4-0 за Фени, па честито титула.

Иначе вечер се очекува да падне метеор точно во центарот на Грција, ама од големината на метеорот ќе уништи се живо во радиус од 10.000 километри.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Само молам ти се нем да е како Јане од МЗТ шо беше изјавил во ср ке не победиле со разлика од 20коша најмалку па ги залисааме до 27 или колку беше разлика
Да 4-0 за Фени, па честито титула.

Иначе вечер се очекува да падне метеор точно во центарот на Грција, ама од големината на метеорот ќе уништи се живо во радиус од 10.000 километри.

Море нели гледате дека е ново детето на форумот, не мора секој пост да го земате здраво за готово, ај да почекаме уште некој саат да почне утакмицата па после ќе коментираме, за исходот мислам. :smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Христов ви кажа за струмица а вие не ме интересире за струмица и фени тренире исто така.. темата е ФАН КЛУБ СТРУМИЦА! за фени колко се мотивирини на фан клуб фени...ајде уште 1 и 30 минути и почнува....

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Море нели гледате дека е ново детето на форумот, не мора секој пост да го земате здраво за готово, ај да почекаме уште некој саат да почне утакмицата па после ќе коментираме, за исходот мислам. :smir:

Пеер па нека чита правила како јас и ти што сме ги прочитале и ного други така треба и он:smir::smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ццц у одбраната нема кој да го сопре на Кол,ај има време мош ќе мо тргне на Бошњак.АЈ ДА ГИ РАСТУРЕМЕ НЕКА ЗАПНАТ МАЛКО!! :yea:

А

Ајсшутер

Гостин
Ке победите само оти од кај вас се судиите
GL

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
cestito pobeda ama nem da mislite oti ste sampioni veke ima oste da se igre ve ceka teska utakmica vi -PARK- poz ..

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Добра игра на струмица треба да сме задоволни , игравме без 2ца играчи кој имаат голем придонес во играта , изгубивме ништо страшно има реванш..

Kajgana Shop

На врв Bottom