Фан клуб: Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
На добрата атмосфера падна и цедевита,паднавте и вие во струмица.. не збори пред време.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Losi vesti..Viktor Krstevski e povreden,i ke proba vecer da trenira vecer no tesko..Mu se povredeni vkrstentie ligamenti kaj kolenoto,mozebi sega ke proba da izdrzi no posle finaleto mora na operacija...Cera bese na magnetna rezonansa,i e utvrdeno toa...Taa povreda mu e poveke vreme,i ednas go boli ednas ne go bili i mora veke na operacija.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Сабајле во 9 ја постирав ова вест..Во секој случај уште еден проблем за клубот..

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Виктор во последните три утакмици се покажа добро ама мислам дека ќе успееме и без него..Му посакуваме побрзо оздравување......

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
АКо е истегнување на лигаментите нема теретски шанси да се врате пошто знам за таква повреда од сопствено искуство многу е гадно најмалку месец до две недели треба да паузира т.е да одмара дома освен ако не игра под инекции а со тоа може да ја влоше ситуацијата а на сета таа ја изгубивте и последната 4 во екипата и така да останувате само на Латовиќ и Пуповиќ колку тие можат да издржат 40 минутна непоштедна битка по кошевите а и се потанка ви е клупата јас мислам кондициски ќе паднат играчите пред се оние тешкашите кои што играат под кошевите а нема резервни и така да работата е заебана.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
АКо е истегнување на лигаментите нема теретски шанси да се врате пошто знам за таква повреда од сопствено искуство многу е гадно најмалку месец до две недели треба да паузира т.е да одмара дома освен ако не игра под инекции а со тоа може да ја влоше ситуацијата а на сета таа ја изгубивте и последната 4 во екипата и така да останувате само на Латовиќ и Пуповиќ колку тие можат да издржат 40 минутна непоштедна битка по кошевите а и се потанка ви е клупата јас мислам кондициски ќе паднат играчите пред се оние тешкашите кои што играат под кошевите а нема резервни и така да работата е заебана.
Навистина штета за Виктор, таман почна да му се подобрува формата, и во него гледав одлична замена за 4 позиција, ама навистина штета. како може се пред некој важни натпревари да ни се случуват такви лоши работи.
ама знаете што, на тешкото се познаваат хероите, па верувам дека од сето ова Струмица ќе излезе како победник. :smir:

инаку Кадија ќе мора повеќе да го игра Грујиќ, ме чуди што од кога е дојден во Струмица, само на минатата утакмица со МЗТ во Скопје го пушти последните 12 секунди и за тоа мораше бидејќи немаше друг избор.

Штета навистина голема штета за Виктор. ај нека му е Господ на помош и без проблеми да ја помине операцијата.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Латовик и пуповик можат и ке издржат 40 минути под кошот... нема да им е првпат.. се играле многу пати по цела утакмица посебно латовик

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Навистина штета за Виктор, таман почна да му се подобрува формата, и во него гледав одлична замена за 4 позиција, ама навистина штета. како може се пред некој важни натпревари да ни се случуват такви лоши работи.
ама знаете што, на тешкото се познаваат хероите, па верувам дека од сето ова Струмица ќе излезе како победник. :smir:

инаку Кадија ќе мора повеќе да го игра Грујиќ, ме чуди што од кога е дојден во Струмица, само на минатата утакмица со МЗТ во Скопје го пушти последните 12 секунди и за тоа мораше бидејќи немаше друг избор.

Штета навистина голема штета за Виктор. ај нека му е Господ на помош и без проблеми да ја помине операцијата.
Cekaj sto se plasete tolko pa sega go nemame Viktor go nemame...Se sekavate koga Pupovic bese dvapati kaznuvan zardadi negovite gluposti:helou:,igravme so Lato-Dime-Grne-Darko-Timbata:smir: Abe veruvajte vo Kadija...:smir:

V

Viktoranius

Гостин
Не какајте Виктор го нема, Грне го нема со кој ќе играме замена заебани сме у курац.

А шо да веруваме во Кадија он ли ќе флезе да игре ? Абе ај утре ако не тепаме поарно и да не идат тука ебал сум ги.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не какајте Виктор го нема, Грне го нема со кој ќе играме замена заебани сме у курац.

А шо да веруваме во Кадија он ли ќе флезе да игре ? Абе ај утре ако не тепаме поарно и да не идат тука ебал сум ги.
Vie li ste navivaci?:nesvest: Abe ajde be...Taka vikavte i koga izgubivme od Feni,deka Ajducite veke nema da navivaat na Strumica,gi gledam posle pak doagaat.Ve molam nemotje taka da razmisluvate zosto ako izgubat da ne se vrakat?Pa ovde ke pobedime i ke bide 2:1 za niv,pa da pobedime 3tata vo Kavadarci i ke bide 2:2...:smir: :smir: :smir: :smir:

V

Viktoranius

Гостин
Vie li ste navivaci?:nesvest: Abe ajde be...Taka vikavte i koga izgubivme od Feni,deka Ajducite veke nema da navivaat na Strumica,gi gledam posle pak doagaat.Ve molam nemotje taka da razmisluvate zosto ako izgubat da ne se vrakat?Pa ovde ke pobedime i ke bide 2:1 za niv,pa da pobedime 3tata vo Kavadarci i ke bide 2:2...:smir: :smir: :smir: :smir:
Грешка ме сфана бе. Кажах ако не тепаме поарно тиа од Кавадарци да не идат а не наште. И шо има врска навивачите со мојо пост ? Кажах оти немаме доволно играчки кадар и утре Фени би требало да не згази ако играме само со 6 играчи.

Ама ај, оптимист сум и белким ќе напрааме нешто, та и ниа еднч на среќа да ги потрефаме.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Гласно размислување, што е поарно...
Утре, 2:0 за Фени...таму...
Па 2:1...тука...
3:1...таму...
3:2...тука...
3:3...таму!!!!
Значи ШОК!
и...4:3 тука... Шампиони!

V

Viktoranius

Гостин
Утре како шо ми стоо ќе паднаме на физички план, освен да се н'пнат амфитамини и да трчат како којнове.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Утре како шо ми стоо ќе паднаме на физички план, освен да се н'пнат амфитамини и да трчат како којнове.
Наследство од Давитков, кој btw. стана тренер на некој тим од Исланд.
Исланѓани нијесу свијесни своје несвијести (прочитајте го со црногорски акцент)

Kajgana Shop

На врв Bottom