Ok,jas da bidam iskren ne ja znaev pregi mi kazaa..Сабајле во 9 ја постирав ова вест..Во секој случај уште еден проблем за клубот..
Навистина штета за Виктор, таман почна да му се подобрува формата, и во него гледав одлична замена за 4 позиција, ама навистина штета. како може се пред некој важни натпревари да ни се случуват такви лоши работи.АКо е истегнување на лигаментите нема теретски шанси да се врате пошто знам за таква повреда од сопствено искуство многу е гадно најмалку месец до две недели треба да паузира т.е да одмара дома освен ако не игра под инекции а со тоа може да ја влоше ситуацијата а на сета таа ја изгубивте и последната 4 во екипата и така да останувате само на Латовиќ и Пуповиќ колку тие можат да издржат 40 минутна непоштедна битка по кошевите а и се потанка ви е клупата јас мислам кондициски ќе паднат играчите пред се оние тешкашите кои што играат под кошевите а нема резервни и така да работата е заебана.
Cekaj sto se plasete tolko pa sega go nemame Viktor go nemame...Se sekavate koga Pupovic bese dvapati kaznuvan zardadi negovite gluposti:helou:,igravme so Lato-Dime-Grne-Darko-Timbata:smir: Abe veruvajte vo Kadija...:smir:Навистина штета за Виктор, таман почна да му се подобрува формата, и во него гледав одлична замена за 4 позиција, ама навистина штета. како може се пред некој важни натпревари да ни се случуват такви лоши работи.
ама знаете што, на тешкото се познаваат хероите, па верувам дека од сето ова Струмица ќе излезе како победник. :smir:
инаку Кадија ќе мора повеќе да го игра Грујиќ, ме чуди што од кога е дојден во Струмица, само на минатата утакмица со МЗТ во Скопје го пушти последните 12 секунди и за тоа мораше бидејќи немаше друг избор.
Штета навистина голема штета за Виктор. ај нека му е Господ на помош и без проблеми да ја помине операцијата.
Vie li ste navivaci?:nesvest: Abe ajde be...Taka vikavte i koga izgubivme od Feni,deka Ajducite veke nema da navivaat na Strumica,gi gledam posle pak doagaat.Ve molam nemotje taka da razmisluvate zosto ako izgubat da ne se vrakat?Pa ovde ke pobedime i ke bide 2:1 za niv,pa da pobedime 3tata vo Kavadarci i ke bide 2:2...:smir: :smir: :smir: :smir:Не какајте Виктор го нема, Грне го нема со кој ќе играме замена заебани сме у курац.
А шо да веруваме во Кадија он ли ќе флезе да игре ? Абе ај утре ако не тепаме поарно и да не идат тука ебал сум ги.
Грешка ме сфана бе. Кажах ако не тепаме поарно тиа од Кавадарци да не идат а не наште. И шо има врска навивачите со мојо пост ? Кажах оти немаме доволно играчки кадар и утре Фени би требало да не згази ако играме само со 6 играчи.Vie li ste navivaci?:nesvest: Abe ajde be...Taka vikavte i koga izgubivme od Feni,deka Ajducite veke nema da navivaat na Strumica,gi gledam posle pak doagaat.Ve molam nemotje taka da razmisluvate zosto ako izgubat da ne se vrakat?Pa ovde ke pobedime i ke bide 2:1 za niv,pa da pobedime 3tata vo Kavadarci i ke bide 2:2...:smir: :smir: :smir: :smir:
Наследство од Давитков, кој btw. стана тренер на некој тим од Исланд.Утре како шо ми стоо ќе паднаме на физички план, освен да се н'пнат амфитамини и да трчат како којнове.