Фан клуб: Струмица

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
честито победата сосема заслужена и без двајцата првотимци
многу слабо издание од ајдуци:jaj:
Слабо издание ?? па ти да не го гледаше преносот на МУТЕ ? па нели слушаше цело време дека се навиваше без престан ? бројкана беше мала но цело време се навиваше , а и + имаше ПАРОЛИ со кој ги охрабрија и управата и играчите , според мене , 4ка за ајдуците на овој натпревар .. и за навивањето и за подршката и за паролите...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Супер беше и атмосвера и играта ги растуривме! Крстевски се покажа доста добро на овој натпревар :).

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Ај нека ни е честито!!!Одлична игра на сите играчи(особено бошњак).Само напред...Овој Тачи многу голем провокатор бил!!!Се понаша ко да има 10 титули освоено и играно у ЦСКА!!!

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Слабо издание ?? па ти да не го гледаше преносот на МУТЕ ? па нели слушаше цело време дека се навиваше без престан ? бројкана беше мала но цело време се навиваше , а и + имаше ПАРОЛИ со кој ги охрабрија и управата и играчите , според мене , 4ка за ајдуците на овој натпревар .. и за навивањето и за подршката и за паролите...
абе јас само реалноста ја кажувам
а инаку и јас би му дал 4 од можни 10:toe:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239

ЗАЈНАТ НЕ ГОВОРИ ... Јас па на Фени и на Лозарите би им дал 0.0 од 100 за се ... Само јади гомна ...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кој си ти пак да даваш оценки мрш таму,знам дека сакавте да изгубиме ама тоа е невозможно, се гледаме во финале :yea:

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Кој си ти пак да даваш оценки мрш таму,знам дека сакавте да изгубиме ама тоа е невозможно, се гледаме во финале :yea:
хехехех
абе јас сакам да има добра кошарка
а не рутинска кошарка(таква ке беше ако ве победеше мзт)
а знам дека вие пекавте за да тепа фершпед
честито победа:smir:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
хехехех
абе јас сакам да има добра кошарка
а не рутинска кошарка(таква ке беше ако ве победеше мзт)
а знам дека вие пекавте за да тепа фершпед
честито победа:smir:
НЕ НЕ , ние сакавме вие да победите, па да ве пречекаме едно убаво во струмица и да ви дојдеме пак и да ве збуниме у Кавадарци ....

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кога се игра у Скопје у среда ли??

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
moram da vi odgovoram na nekolku smesni postovi. kako prvo ne znam kaj bese jane mnogu zaebavan koga mu peevte samo JANE, JANE, vtoro pesnata sto ja peevte za jane vie od delije i grobari ja razbiram da ukrades ritam ali i tekstot... treto sto go pcuete jane ne mi e jasno koga ispadna fer za latovic i kaza deka nemal namera da go udri pa mu ja namalija kaznata poradi toa, cetvrto kako ne vi e sram da kradete pesni od family, a vo vrska so navivanjeto ako ova e dobro izdanie na ajduci togas mozam da zamislam kakvo e koga vikate deka prosecno ste navivale na drug natprevar. i pak ke kazam treba da vi se zasrami upravata za potegot, odnosno za stravot od prisustvo na family aerodrom vo strumica (sepak kosarkata se igra za navivacite neli)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
inaku pobeda cista ko solza, ne moze despotovic da se cuva so pupovic, i da pravime muabet deka igrale dve ramnopravni ekipi (ova go dadov kako primer)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Cestito pobeda decki.Dobra i konstantna igra.Barem od tia natprevari sto gi iam sledeno na Strumica ova e ubedlivo najdobrata partija.Ajde uste malku i ke gi stignete Feni(mala sala deeee).Me iznenadi Krstevski i Bosnjak,Ovoj vtoriot napravi dosta rolinzi i atraktivni potezi a Krstevski go zalepi dva tri pati ovoj so maskata...Se gledame na 17 maj vo Kavadarci:smir:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
малеее 34 разлика, ама ги дотепааме еј (мала шала).
Еве ви линк со слики и клипови од уткмицата, внимавајте линкот ќе работи само месец дена, слевајте на време.

Kajgana Shop

На врв Bottom