Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Lozar-Istok намали малце со провокациите...да не тие досадно...да те одморам малце...

5 април (сабота)
ВАРДАР ОСИГУРУВАЊЕ - СТРУМИЦА 2005 (Скопје, СРЦ “Кале“ - 19.30 часот).
не не ова е вака ....
ВАРДАР ОСИГУРУВАЊЕ - СТРУМИЦА 2005 60 : 120 :nesum::) :) :) :) :)

Ајде Кадија, верувам во тој типац дека ќе направи многу за тимот, а дај боже да ги уигра играчите пред натпреварот со Фени на 12 април. А ќе има ли автобуси од Струмица, знае ли некој?

Не се знае дали ке дозволат од управата на фени Ајдуците да гостуват..

toj kadija ke bide isti tip ko arsik so bese na pocetokot na sezona,a dali ke gi uigra ke vidime ama licno veruvam deka ke tepa strumica ke vrati za porazot od kupot so tepase feni na sreka i so pomos na sudiite

toj kadija ke bide isti tip ko arsik so bese na pocetokot na sezona,a dali ke gi uigra ke vidime ama licno veruvam deka ke tepa strumica ke vrati za porazot od kupot so tepase feni na sreka i so pomos na sudiite

Е тоа сакам да го слушнам, особено од луѓе кои не се навивачи на Струмица. едно од твоите пореални мислења.

Да додадам некои информации...Првите преговори со Кадија се имаат случено уште летово...Арсиќ беше гром од вердо небо..му се погоди моментот..оти Кадија ја одби Струмица заради кадетската репрезентација на Србија(имаше договор со нив)..работата беше ако сакаме да го чекаме до крајот на договорот..Ова сега излезе уште подобро..иако имаше барем уште една квалитетна замена на тренерското место...беа во опција и други тренери..
Инаку од досегашните тренинзи се гледа дека човекот е од старата школа...ќе среди екипата за плејофот...Има доволно искуство..

hehe sekad sum realen bez razlika dali e za mene ili za dr,a za pobedava vasa moze da se kladam u bilo sto deka:
1vo:ima atmosvera u klubot ko so gleam vaka
2ro:stari dolznici se feni uste od 1vata utakmica koa ve tepaa u kav.
3to:feni nema da ima sreka po 3pat definitivno

hehe sekad sum realen bez razlika dali e za mene ili za dr,a za pobedava vasa moze da se kladam u bilo sto deka:
1vo:ima atmosvera u klubot ko so gleam vaka
2ro:stari dolznici se feni uste od 1vata utakmica koa ve tepaa u kav.
3to:feni nema da ima sreka po 3pat definitivno

и да се надеваме дека судиите нема да ја заебат работата.

e da toa ke bide cela rabota,sudija ko so moze da svrti utakmica,nikoj ne moze toa

Е да тоа се случуваше во доста наврати сезонава но да се надевам нема да продолжи!

da se nadevame deka nema ama gazdata na feni e popalen epten da osvaja tituli pa na sekakov nacin ke pravi da ja osvoi

Е да газдата е и у УО на Кфм шо сака тва права спонзор е на кфм.. ама.. јбг!

.!.

Не се знае дали ке дозволат од управата на фени Ајдуците да гостуват..

abe zosto da ne dozvolat ne treba da se plasite nie ne sme varvari navivaci sme nema da pravime problemi ako sakate duel mozeme nekade kaj sto nema da ima policija a za vo kavadarci nemora da se plasite mozete slobodno da dojdete nikoj nema da ce dopre vi garantiram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom